Qsound Soft lanseaza LIVEQBOX!

Cluj-Napoca - 10 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai nou portal de infotainment din Cluj-Napoca www.qbox.ro Site-ul care te vrea OK! anunta deschiderea sectiunii interactive, Evenimente, unde vizitatorii se vor putea conecta live printr-un click la concertele din cluburi, targurile sau expozitiile din Cluj-Napoca.

Qsound Soft lanseaza LIVEQBOX!

Integrarea unui astfel de serviciu pe site-ul www.qbox.ro a fost posibila datorita implementarii software-ului de event LIVEQBOX care permite transmisiuni live prin imagine si sunet oferindu-le astfel organizatorilor de evenimente libertate totala in modul de prezentare si promovare online a evenimentelor.

“Decizia de a oferi organizatorilor de evenimente posibilitatea de a-si promova actiunile in cadrul www.qbox.ro se integreaza in strategia noastra de comunicare cu utilizatorii permanenti ai site-ului. Dorim sa oferim mai multa interactivitate, iar LIVEQBOX poate oferi acest lucru devenind astfel o completare importanta pentru cluburile din Cluj-Napoca. Clientii acestor locatii devin din ce in ce mai sofisticati in cunoasterea nevoilor proprii, a serviciilor asa incat cerintele lor pentru evenimente devin din ce in ce mai complexe. Noi oferim solutii pentru organizatori in vederea perceptiei publicului tinta si adoptarii standardelor relevante din industria de evenimente”, afirma managerul firmei Qsound Soft, Dan Chiuzbaian.

LIVEQBOX este un serviciu creat de echipa Qbox.ro care permite transmiterea LIVE pe internet a evenimentelor utilizand un sistem hardware&software. Datele preluate din locatii vor fi trimise spre serverele Qsound Soft pe un canal de internet de minim 128 Kbps, urmand ca ele sa fie procesate si afisate pe site-ul www.qbox.ro sau pe platforma de web a clientului.
Componenta serviciului:
•Calculator Server Streaming
•Camera de luat vederi
•Software de captura audio-video
•Aplicatii de transfer de date
•Servicii de transmisie WEB, banda garantata
•Procesare imagine si sunet
•Afisare pe www.qbox.ro
Prezentarea evenimentelor online necesita alocarea de catre Qbox.ro a unei latimi de banda internet suficient de mare pentru a permite vizualizarea evenimentului de cel putin 100 de utilizatori simultan.
Pentru a afla ultimele noutati despre LIVEQBOX vizitati: http://www.qbox.ro/qbox/cluj-evenimente-live-InfoTrafic-Radioul-de-pe-strada-TA-2.html

Despre QSOUND SOFT

Despre Qsound Soft

Din 2000 compania nationala Qsound Soft este cel mai mare producator de software de emisie pentru statiile radio din Romania. Qsound Soft ofera servicii specifice clientilor sai care doresc sa-si dezvolte sistemele ambientale audio sau managementul programelor audio.
In 2006 Qsound Soft a lansat InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!, o retea de automate audio ce difuzeaza informatii, muzica si publicitate in locuri publice din Cluj-Napoca: peste 18 statii de autobuz, in cinematografe, la Expo Transilvania, Piscina Olimpica si Sport Complex Transilvan.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:
Alexandrina Megyesi
Telefon: 0264 413 051

office@qbox.ro