“Codul Fiscal. La ce sa ne asteptam din 2007”

BUCURESTI - 8 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Participantii la curs vor avea prilejul sa invete direct de la GABRIEL BIRIS, un specialist cu educatie solida si cu experienta indelungata in afaceri si in fiscalitate. Cursul va clarifica elemente de baza, ultimele modificari si impactul acestora precum si tendintele viitoare, in special din punctul de vedere al aderarii la UE, dar nu numai.

Din agenda cursului “Codul Fiscal. La ce sa ne asteptam din 2007” :
•Impozit pe profit;
•Impozit pe venit;
•Impozitare nerezidenti;
•Directive implementate;
•TVA;
•Accize.

Data: 16 noiembrie
Locatia: Novotel Bucarest City Centre

Este necesara cunoasterea cel putin la nivel mediu a Codului Fiscal. Data fiind natura intensiva a trainingului, cei cu o expunere anterioara la probleme de fiscalitate vor asimila mai bine invatamintele acestui seminar.

GABRIEL BIRIS, Managing Partner al firmei Biris Goran, are o experienta de peste zece ani în consultanta fiscala. Gabriel Biris a facut parte din echipa Salans si a fost partener al biroului din Bucuresti al Haarmann, Hemmelrath & Partner. La Goran Biris conduce echipa de taxe, fiind specialist in toate domeniile consultantei fiscale, in sistemul vamal, de leasing si alte structuri fiscale. De asemenea, Gabriel este invitat ca speaker la numeroase conferinte profesionale si publica frecvent articole despre fiscalitate.

Despre Qualians

Calendarul complet si detaliile cursurilor deschise: www.qualians.com.

Pentru inscrieri si detalii va stam cu placere la dispozitie.
Ana-Maria Gheorghe
Project Coordinator,
QUALIANS

telefon: 327 08 39
ana.gheorghe@qualians.com
www.qualians.com

ana.gheorghe@qualians.com