Curs de Project Management cu Florin Enache (TMI)

BUCURESTI - 10 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Vehicolul cu ajutorul caruia organizatiile implementeaza schimbarile la diferite niveluri il reprezinta proiectele, de succesul carora ajunge sa depinda in buna masura dezvoltarea sustinuta a unei companii. De asemenea, participarea cu succes intr-un proiect ajuta la crearea unei identitati si culturi organizationale sanatoase.

Interactionand in cadrul acestui curs, participantii vor castiga o imagine de ansamblu asupra unui proiect de succes si vor dobandi tehnici si instrumente relevante prin care sa lucreze impreuna, sa planifice, sa comunice, sa aloce eficient resurse si sa monitorizeze buna desfasurare a unui proiect.
Noile teorii de organizare a proiectelor arata ca fiecare persoana implicata este responsabila in mod egal de succesul proiectului.
Acest curs va ofera instrumentele necesare pentru a echilibra sarcinile si oamenii, pentru a aloca in mod optim resursele si pentru a va asigura ca punctele tari ale fiecarui membru al proiectului sunt folosite la capacitate maxima.

Cursul se adreseaza celor care sunt implicati in proiecte, fara a avea educatie in managementul proiectelor. Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

In urma acestui curs va creste capacitatea participantilor de a identifica rolurile si responsabilitatile tuturor celor din echipa unui proiect, de a determina etapele si procesele de luare a deciziilor, de a folosi instrumente de masurare si inregistrare a progresului unui proiect (ex. Gantt, RASID). Tot in urma participarii la acest program, participantii vor reusi sa faca fata cu succes provocarilor comunicarii inter-functionale si multidisciplinare, sa foloseasca mai eficace timpul si alte resurse afectate pentru proiect, sa formeze si sa conduca o echipa in vederea realizarii cu succes a unui proiect, si sa raspunda mai bine asteptarilor celor din jur.

Din agenda:
- Definirea unui proiect si caracteristicile proiectelor de succes
- Factori de risc intr-un proiect: brainstorming negativ
- Etapele unui proiect
- Definirea obiectivelor unui proiect: Drill Down Technique
- Modele de planificare – implementare
- Instrumente de lucru in elaborarea si implementarea proiectelor: GRID Analysis, Work Breakdown Structure, Fisa Gantt si tabelul RASID
- Desfasurarea sedintelor de proiect
- Evaluarea proiectului si salvarea know-how-ului dobandit
- Aplicatie practica

Despre Trainer:

Florin Enache face parte din echipa TMI, una dintre cele mai mari si mai respectate companii de training din lume. Florin are o experienta de 10 ani in traning.
Dezvoltarea manageriala, procesele organizationale, relatiile cu clientii sunt domeniile in care experienta lui Florin este vasta si extrem de relevanta. El este de asemenea foarte bun in a gasi rapid cerintele de dezvoltare, individuale si organizationale si in a sugera directii de pregatire. Florin este optimist, cald si un excelent facilitator. Sesiunile sale combina un continut consistent si foarte bine structurat cu exemple si situatii relevante. Anual aproximativ 1500 de angajati de la companii multinationale si romanesti, participa la cursurile in-company sustinute de catre el.
Florin este Certified Professional Behaviour Analyst (CPBA) si Certified Professional Values Analyst (CPVA) de catre Success Insights International.

Despre Qualians

Alte cursuri organizate in perioada urmatoare:

Coaching Skills cu Octavian Pantis (TMI), 12 iunie

Profitable Negotiating cu Calin Gligorea (TACK Training), 15 iunie

Brand Equity in Contextul crizei Economice cu Aneta Bogdan (Brandient), 19 iunie

Business Presentations cu Florin Enache (TMI), 24 iunie

Time Manager cu Ciprian Teleman (TMI), 25 iunie

Practilcal Leadership cu Dorin Dancu (TMI), 2-3 iulie


Pentru descrierea cursurilor si modalitati de inscriere va rugam accesati www.qualians.com sau contactati-ne la office@qualians.com .
office@qualians.com