Qualitative Objectives

Definitie Qualitative Objectives

Obiective care nu pot fi exprimate in termeni cuantificabili de exemplu, un agent de vanzari poate sa aiba ca obiectiv pentru o perioada determinata obtinerea unor cunostinte in ceea ce priveste un anumit produs sau crearea unei relatii stranse de afaceri cu clientul unui cont de proportii. Vezi Quantitative Objectives (obiective cantitative).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Qualitative Objectives? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Qualitative Objectives.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Qualitative Objectives. Definitiile termenilor despre Qualitative Objectives cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Qualitative Objectives, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Qualitative Objectives.