Vrei sa stii cum sa iti construiesti o casa de vacanta cu bani putini? Alege o casa modulara!

BUCURESTI - 28 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle

Multi romani isi doresc sa aiba o casa a lor, pe care sa o construiasca asa cum viseaza, numai ca o astfel de investitie este una foarte ridicata si de lunga durata, ceea ce ii face pe multi sa aleaga o varianta mai usoara, fie o casa deja construita sau un apartament in oras.

case modulare

case modulare

Cu toate acestea, dorinta ramane in sufletul multora care, in timp, isi fac planul pentru a-si construi o casa de vacanta, cat de mica, dar care sa fie facuta dupa bunul plac. Pentru ca acest vis sa poata deveni realitate, este important ca oamenii sa caute cele mai bune si avantajoase solutii, care sa le ofere si un raport calitate-pret potrivit. In acest caz, proiectul unei case modulare poate fi exact ceea ce au nevoie.

Ce este o casa modulara?

Conceptul de casa modulara nu este unul nou in Romania, existand multe astfel de proiecte finalizate, chiar pentru locuinte permanente si de mari dimensiuni. Casele modulare sunt acele constructii realizate prin montarea unor componente prefabricate, asemenea jocurilor de constructii pentru copii.

Altfel spus, majoritatea componentelor unei case, cum sunt peretii si tavanul, sunt realizate intr-o fabrica, din diferite materiale – lemn, otel sau chiar beton. Ulterior, acestea sunt transportate in zona unde va fi construita casa si vor fi montate, folosindu-se tehnici si tehnologii moderne.

Drept urmare, timpul de executie pentru o astfel de constructie este mult redus, mai ales ca acest proces nu este influentat de conditiile meteorologice. In plus si costurile sunt mai mici decat in cazul unei constructii traditionale, oamenii avand posibilitatea de a-si alege construirea unei case modulare pana la ce stadiu de executie isi doresc, de la simpla constructie, la instalare sistemelor electrice si a termoizolatiei, pana la cheie.

Exista riscuri asociate unei astfel de constructii?

Casele modulare sunt la fel de sigure si rezistente ca orice alt tip de constructie. Acestea pot rezista oricaror intemperii, de la vanturi de pana la 300 km/ h la inundatii si cutremure.

De asemenea, un alt aspect important cu privire la casele modulare este faptul ca acestea pot fi construite dupa orice stil arhitectural, casele vechi si cele moderne, cu un design deosebit, avand un proces similar de constructie. Casele modulare pot fi construite atat pe un singur nivel, cat si pe mai multe etaje, in functie de preferintele proprietarilor si de posibilitatile oferite de zona in care acestea sunt construite.

Prin urmare, este mult mai avantajos sa se aleaga o casa modulara, pentru care oamenii sa nu fie nevoiti sa se indatoreze la banci pentru zeci de ani, bucurandu-se astfel de casa visurilor lor intr-un timp foarte scurt.

Daca vrei sa descoperi mai multe modele de case modulare foarte interesante, cei de la www.sudrezidential.ro iti ofera o sectiune speciala, in care gasesti atat modele, cat si informatii foarte interesante.

Taguri: case modulare
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quantummodules/vrei-sa-stii-cum-sa-iti-construiesti-o-casa-de-vacanta-cu-bani-putini-alege-o-casa-modulara