Impactul major al masurilor de eficientizare: instrumente eficienta energetica si reducere costuri

Locul desfasurarii: Hotel Central

Organizator: Quartz Matrix SRL

Impactul major al masurilor de eficientizare: instrumente pentru eficienta energetica si reducerea costurilor cu energia

Ciclul complet de eficientizare (audit, bilant energetic, sistem monitorizare consumuri energetice si aer comprimat, servicii de management si gestiune consumuri energetice)

 

 

            In data de 28 Iunie 2013 va avea loc la Hotel Central din Ploiesti evenimentul organizat de Quartz Matrix sub numele si conceptul de „Valoare impreuna”. Cu suportul companiei internationale EATON, unul dintre principalii producatori de echipamente de comanda si control pentru industrie, compania Quartz Matrix invita in data de 28 Iunie peste 40 de directori tehnici si manageri energetici ai celor mai importante companii din industria regiunii Sud: Bucuresti, Prahova, Brasov, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Arges.

            Pe parcursul evenimentului, echipa Quartz Matrix va prezenta importanta implementarii instrumentelor pentru eficienta energetica, beneficiile acestora si modalitati de reducere a costurilor cu energia.

            Evenimentul are sustinerea Asociatiei Nationale de Reglementare in Energie (ANRE) reprezentata de Domnul Corneliu Rotaru, Director Directia Proiecte si Monitorizare pentru Eficienta Energetica cu infomatii legate de importanta implementarii masurilor de eficienta energetica. Speakerii prezenti vor discuta si despre sisteme de eficientizare energetica, investitii necesare implementarii acestor solutii, termenul de recuperare a investitiilor, dar si despre importanta monitorizarii consumurilor energetice, echipamente de comanda si control. Pentru o exemplificare a beneficiilor implementarii acestor sisteme si a serviciilor de eficienta energetica, vom prezenta studii de caz pentru implementarile de succes ale companiei pentru Carpatcement Bicaz, Deva si Fieni, Hoeganaes Buzau si Uzuc Ploiesti pentru efectaure bilant energetic complex si Recomplast Buzau si Neptun Campina pentru implementare sistem inteligent de monitorizare consumuri energetice e-Net si sistem inteligent de monitorizare consumuri aer comprimat AirOpTek.

 

Va solicitam sa raspundeti invitatiei Quartz Matrix de a participa la eveniment prin trimiterea unui email catre office@senys.ro.

 

Echipa Quartz Matrix

Despre QUARTZ MATRIX S.R.L.

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie prezentă de 25 de ani pe piața Business-to-Business din România. Compania Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente fie că este vorba despre domeniul IT, cloud, electric, electronic, educațional, al securității la incendiu, al dezvoltării software sau al mentenanței.

Confirmare pana la data: 28 iunie 2013

Participare: Numai pe baza de invitatie

Parteneri eveniment:
  • EATON Romania EATON Romania