Quartz Matrix a devenit Service Partner pentru divizia IT a Schneider Electric

Iasi - 25 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, IT&C, Energie

Quartz Matrix a devenit începând cu data de 01.05.2014 Service Partner APC by Schneider Electric pentru gama de UPS-uri trifazate. Certificarea APC Elite Data Center Partner se refera la servicii specializate pentru urmatoarele categorii de solutii:

Small Data Center (5-20 Racks);
Medium Data Center (20-100 Racks);
Large Data Center (100+ Racks);
Cooling;
Software;
Virtualizare.

Quartz Matrix a devenit Service Partner pentru divizia IT a Schneider Electric

Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei, oferind soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are cel mai extins portofoliu de produse din industrie pentru produse UPS standard sau specifice și adaptabile cerințelor clienților. Pentru aceștia, Schneider Electric reprezintă alegerea naturală în ceea ce privește asigurarea alimentării neîntreruptibile în sectoare cum ar fi: industrie, clădiri și tehnologia informației (IT).

Statutul de Service Partner atestă calitatea serviciilor oferite de Quartz Matrix clienților săi. Prin parteneriatul cu  Schneider Electric clienții beneficiază de accesul la cele mai noi tehnologii în domeniul alimentării cu energie în situații de urgență pentru centre de date, rețele informatice și aplicații industriale, precum și la serviciile specializate și certificate de producător pentru mentenanță și service.

Soluțiile oferite de către Dispeceratul Service Quartz Matrix clienților sunt:

    management de proiect;livrare echipamente;punere în funcțiune (UPS, rack), activitate realizată de personal certificat de către Schneider Electric;garanție pentru echipamente ;extindere garanție;mentenanțe și reparații cu SLA, suport telefonic 7x24x365.

“Ne propunem să aducem un plus de valoare afacerii colaboratorilor noștri prin monitorizarea riscurilor legate de întreruperea energiei electrice și prin comunicarea permanentă cu benficiarii pentru remedierea tuturor situațiilor de urgență apărute. Parteneriatul cu Schneider Electric pentru gama de UPS-uri trifazate ne onorează și ne responsabilizează și mai mult în relația cu utilizatorii acestor echipamente, pentru care trebuie să asigurăm cele mai bune soluții de service și mentenanță” , a declarat Mihai Suchar, Director General Quartz Matrix.

“Pentru cele mai populare UPS-uri din lume dorim să asigurăm clienților noștri cele mai bune servicii, atât pre-vânzare, cât și post-vânzare. Astfel, ne dezvoltăm permanent rețeaua de distribuție și service. Quartz Matrix este un partener foarte valoros pentru noi, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT&C și o calitate dovedită a serviciilor oferite clienților. Suntem încrezători că, prin acest parteneriat, utilizatorii UPS-urilor trifazate Schneider Electric vor beneficia de continuitatea serviciilor de operare, productivitate, calitatea produselor și serviciilor, securitatea locațiilor și competitivitatea afacerilor” a declarat Mirela Danciu, Vicepreședinte al Diviziei IT în cadrul Schneider Electric România. 

 

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 150.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

www.schneider-electric.com/ro