Quartz Matrix a devenit Silver Partner ACTi

Iasi - 1 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Quartz Matrix, prin divizia specializata NetDeTek, a devenit partener certificat Silver Partner in furnizarea si instalarea sistemelor oferite de catre ACTi.

Quartz Matrix a devenit Silver Partner ACTi

Compania ACTi este lider in domeniul tehnologiei IP de supraveghere video si acopera multiple segmente din aceasta piata. Inovatiile in dezvoltarea JPEG/MPEG-4/H.264 au oferit, la nivel mondial, partenerilor si clientilor ACTi posibilitatea de a beneficia de cea mai buna calitate video, la rezolutia Megapixel, cu o latime minima de banda.

Valoarea centrala a companiei ACTi este capacitatea de a dezvolta, integra si comercializa solutii complete end-to-end pentru clientii pietei supravegherii IP. Avansul tehnologic permite companiei ACTi sa ofere pe langa hardware pentru supraveghere IP (camere IP si servere video) si software de management gratuit al sistemelor, oferit de furnizori independenti de software care sprijina tehnologia ACTi.

Parteneriatul dintre ACTi si Quartz Matrix asigura personalizarea ofertei in functie de nevoile diferitelor modele de afaceri. Clientii Quartz Matrix au acces la tehnologii de varf in domeniul supravegherii video IP si la servicii de calitate, oferite de personalul tehnic si de vanzari instruit in cadrul programului ACE, ACTi Certified Education.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si solutiile NetDeTek va rugam sa accesati pagina www.netdetek.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/quartz-matrix-a-devenit-silver-partner-acti