QUARTZ MATRIX aduce ORAȘUL DIGITAL la Dell Technologies Forum

Iasi - 2 octombrie 2019

Comunicat tip General in Tehnologie

Într-o lume complexă, în care tot mai mulți locuitori ai planetei sunt concentrați în zonele urbane, iar tehnologia devine indispensabilă, pare normal să discutăm despre orașele digitale, despre așezări ale căror administrații folosesc soluții și aplicații smart pentru a rezolva problemele legate de infrastructură și de calitatea mediului și, mai ales, pentru a asigura orășenilor standarde de viață tot mai înalte, la un cost sustenabil.

QUARTZ MATRIX aduce ORAȘUL DIGITAL la Dell Technologies Forum

QUARTZ MATRIX aduce ORAȘUL DIGITAL la Dell Technologies Forum

Un studiu efectuat la nivel mondial, în 2018, de McKinsey Global Institute, a indicat că digitalizarea în diverse domenii conduce la creșterea cu până la 30% a calității vieții pentru fiecare persoană din oraș. Locuitorii se vor bucura astfel de de siguranță, de relații simple, fără pierdere de timp și bani, cu autoritățile, de servicii medicale de calitate și de mijloace de transport și de comunicare eficiente.

Orașul digital este un concept pe care administrațiile așezărilor urbane din România este necesar să-l aibă în vedere, în condițiile în care mai mult de jumătate din populația țării (56,4% - conform unui studiu realizat în 2018 de Institutul Național de Statistică) locuiește în orașe, iar tendința este crescătoare.

Cu o experiență de peste 25 de ani în implementarea proiectelor tehnice și în dezvoltarea de sisteme inovative în domenii de tehnologie avansată, Quartz Matrix  acordă atenție soluțiilor pentru creșterea calității vieții și siguranței cetățenilor. În acest sens, ajutăm orașele din România să își valorifice punctele forte pe care le au și să genereze noi avantaje competitive. De aceea venim cu mai multe soluții și sisteme cu ajutorul cărora un oraș poate fi transformat într-o localitate smart, cu toate beneficiile pe care acest lucru le aduce.

Soluțiile noastre de eficiență energetică permit reducerea cu 20-30% a consumului de apă și cu 10-15% a emisiilor cu efect de gaz de seră, în timp ce sistemele integrate de supraveghere și analiză video scad rata infracționalității cu până la 40%.

Propunem soluții eLearning care oferă acces la educație la distanță pentru toate categoriile sociale și nivelurile educaționale și vă arătăm cum soluțiile de afișare în spații publice și stații de transport public ori cele de informare în clădiri publice reduc cu până la 20% timpul de navetă și cresc cu 15% numărul celor care se simt conectați la comunitatea locală.

Soluțiile Quartz Matrix asigură accesul la Internet prin comunicații wireless securizate în toate spațiile publice din oraș. Oferim și soluții dedicate spitalelor și unităților medicale prin care este redusă cu până la 15% incidența bolilor.

Sunt tehnologii pe care vă invităm să le cunoașteți la Dell Technologies Forum 2019 , care va avea loc la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București, pe 3 octombrie 2019, între orele 9 și 16.

Quartz Matrix este Gold Partner al acestui eveniment la care puteți interacționa cu liderii gândirii și puteți descoperi cum puteți transforma realitatea în fiecare zi.

Fiecare cetățean este parte a orașului în care locuiește.

Noi avem grijă de fiecare parte din orașul tău.