Quartz Matrix realizează audituri energetice industriale cu echipamente de ultimă generație

Iasi - 17 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Aplicarea corectă a procedurilor de creştere a eficienţei energetice implică și cunoaşterea în profunzime a specificului activităţii. În acest sens, pentru determinarea precisă a fluxurilor energetice intrate şi ieşite trebuie utilizate cele mai noi echipamente portabile de măsură şi achiziţii de date.

Debitmetrul ultrasonic Flexim Fluxus G601

Prin achiziția debitmetrului ultrasonic Flexim Fluxus G601, putem realiza verificări și lucrări de service rapide. Se montează rapid și simplu pe exteriorul conductei fără să întrerupem fluxul de lucru. Facem măsurători indiferent de presiunea din conductă și pe țevi din orice material și prin care circulă orice lichid. Un alt beneficiu îl au senzorii care sunt disponibili pentru conducte cu diametre de la 6 mm la 6500 mm și pentru temperaturi de la -40°C la 400°C.

Team Leader-ul diviziei SENYS

Aceste echipamente de înaltă performanţă oferă posibilitatea realizării unor analize calitative şi cantitative ale alimentării cu energie. Rezultatele sunt extrem de utile pentru eficientizarea activităţilor desfăşurate în mediul industrial. În același timp, oferă informaţii eficiente cu rol de identificare, localizare şi prevenire a problemelor din instalaţiile energetice. Utilizarea acestor echipamente avansate de măsură şi achiziţie a datelor permite evaluarea mai rapidă şi detaliată a aspectelor de natură funcţională ale instalaţiilor energetice. Acestea permit întocmirea unui program cât mai corect de măsuri şi acţiuni care să contribuie la creşterea eficienţei energetice.

Cel mai nou aparat de măsură achiziționat de compania Quartz Matrix pentru echipa departamentului de Eficiență energetică este debitmetrul ultrasonic Flexim Fluxus G601. Acesta funcționează practic pe orice conductă cu lichide sau gaze. Din punct de vedere tehnic, traductoarele cu ultrasunete sunt atașate pur și simplu la exteriorul conductei. Astfel, nu vor exista întreruperi ale funcționării sau pierderi de fluid.

Aparatura de măsură și achiziții de date este utilizată de Quartz Matrix în realizarea de:

Audituri energetice industriale

Audituri energetice ale instalațiilor de aer comprimat industriale

Studii de fezabilititate și studii tehnice de soluție

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-matrix1/quartz-matrix-realizeaza-audituri-energetice-industriale-cu-echipamente-de-ultima-generatie