Alukonigstahl a lansat o aplicatie pentru incarcarea cataloagelor direct pe telefonul mobil

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Tehnologie

Aplicatia AKS TechDoc , disponibila acum on-line, permite accesul usor la prospecte , documentatii tehnice si informatii pentru arhitecti.

Alukonigstahl vine in sprijinul partenerilor sai cu o platforma pe care se afla toata documentatia produselor sale. Aceasta se poate accesa foarte usor de pe telefonul mobil sau computerul personal, Aplicatia AKS TechDoc fiind disponibila pentru sistemele de operare Android, iOS si Microsoft.

Documentatiile sunt clasificate pe categorii, usor de vizualizat, iar dupa ce au fost descarcate, pot fi actualizate ulterior foarte usor. Avantajul major este acela ca aceasta solutie inovatoare pune la dispozitie cataloagele Alukonigstahl  chiar si atunci cand nu esti conectat la o sursa de internet.

Aplicatiile sunt disponibile gratuit in magazinele on-line Apple Store si Google Play, iar varianta pentru Windows se poate descarca de pe pagina web Alukonigstahl. Documentatia descriptiva este accesibila tuturor, dar pentru documentatia tehnica sunt necesare nume de utilizator si parola de acces, pe care partenerii Alukonigstahl  le  pot obtine in urma inregistrarii pe pagina web a firmei.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si www.avantajecase.ro.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/alukonigstahl-a-lansat-o-aplicatie-ce-incarca-cataloagele-direct-pe-telefonul-mobil