Alukonigstahl continua traditia evenimentelor profesionale

BUCURESTI - 4 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Cursuri

Noi absolventi ai “Academiei Alukonigstahl” si workshop-uri pentru arhitecti

Academia Alukonigstahl

Luna martie a acestui an a adaugat o noua generatie de absolventi in istoria “Academiei Alukonigstahl”. Subiectele din programa de primavara 2014 au fost tamplaria si peretii cortina. Cele doua domenii au fost acoperite in doua sesiuni tematice, care au avut atat un nivel teoretic, cat si unul practic. La seminariile Alukonigstahl au participat angajatii din zece firme prelucratoare de sisteme Schuco din aluminiu.

Inaugurata in 2013, “ Academia Alukonigstahl ” este un serviciu gratuit oferit de Alukonigstahl clientilor sai, pentru pregatirea si perfectionarea angajatilor, in scopul realizarii unor produse finite de cea mai buna calitate, pentru castigarea unei pozitii cat mai bune pe piata constructiilor metalice.

In cadrul seminariilor, participantii si-au insusit elemente teoretice despre dimensionarea corecta si necesarul de materiale la montarea ferestrelor, usilor si peretilor cortina, dar au avut parte si de demonstratii practice de executie corecta pentru fiecare tip de produs.

O alta serie de evenimente care au continuat si anul acesta datorita succesului de anul trecut este seria de workshop-uri dedicate arhitectilor si proiectantilor. Sub deviza: “Impreuna pentru calitate”, caravana Alukonigstahl s-a oprit si a avut intalniri cu arhitecti din Timisoara, Cluj Napoca si Iasi.

In centrul discutiilor s-au aflat masurile ce ar trebui luate de proiectanti, executanti si furnizori pentru reducerea greselilor de executie in domeniul peretilor cortina si tamplariilor din aluminiu. In cadrul acestor workshop-uri, participantii au putut analiza mostre construite conform cataloagelor de executie de la Schuco, si au avut astfel ocazia de a vedea in detaliu elemente de ferestre, pereti cortina , luminatoare si usi glisante, produse pe care in mod obisnuit le vad gata montate, fara a cunoaste structura lor interioara si ce elemente ar trebui sa aiba in componenta pentru o functionare cat mai buna si durabila.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si www.avantajecase.ro.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/alukonigstahl-continua-traditia-evenimentelor-profesionale