Multipurpose cream – o noua denumire, aceeasi formula ayurvedica pentru rani diverse

BUCURESTI - 21 august 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

Antiseptic cream de la Himalaya Herbals (Crema antiseptica) devine din aceasta vara Multipurpose cream (Crema pentru uz general). In urma modificarii denumirii, gramajul si compozitia au ramas la fel, noul nume fiind mai sugestiv pentru complexitatea si indicatiile produsului.

Multipurpose cream – o noua denumire, aceeasi formula ayurvedica pentru rani diverse
 loe Vera calmeaza si favorizeaza regenerarea pielii. Oxidul de Zinc este un antiseptic eficient in cicatrizarea ranilor. Roiba indiana are proprietati antioxidante si Vitexul de China proprietati antiinflamatoare. 

-

Preparata din plante cu proprietati antiinflamatorii, antiseptice si astringente, Crema pentru uz general de la Himalaya Herbals produce un efect de racire asupra pielii inflamate, amelioreaza pe loc efectul arsurilor si reduce senzatia de mancarime.

Ingredientele de baza din reteta Multipurpose cream sunt Aloe Vera, Oxidul de zinc, Roiba indiana si Vitexul de China. Aloe Vera calmeaza si favorizeaza regenerarea pielii. Oxidul de Zinc este un antiseptic eficient in cicatrizarea ranilor. Roiba indiana are proprietati antioxidante si Vitexul de China proprietati antiinflamatoare.

Aplicata de 2-3 ori pe zi, crema calmeaza si protejeaza zonele afectate de rani sau infectii, fiind un remediu natural pentru diferite tipuri de leziuni ale pielii precum arsuri minore, taieturi sau zgarieturi, infectii bacteriene si fungice, acnee, eruptii, eczeme, iritatii, dar si in cazul intepaturilor de insecte.

Crema este hipoalergenica, testata dermatologic si ofera protectie pentru o piele sanatoasa!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/multipurpose-cream-o-noua-denumire-aceeasi-formula-ayurvedica-pentru-rani-diverse