Platformele de Marketing si Promovare High-Tech acum si in Romania

BUCURESTI - 19 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

' In-Door Marketing ' , ' In-Shop Marketing ' si ' High-Tech Marketing ' sunt cele mai noi Platforme de Marketing si Promovare, ce folosesc tehnologie high-tech de ultima ora.

Suntem in epoca Internetului, traim o viata dinamica si suntem supusi unui asediu permanent al informatiei de orice tip iar aparitia de noi modalitati si concepte de promovare, cat mai dinamice si interactive cu putinta, sunt necesare, atat din punctul de vedere al celui care comunica mesajul, cat si al audientei pe care o genereaza suportul folosit pentru comunicarea mesajului.

Campaniile de promovare si advertising din Marea Britanie, Germania, Danemarca si SUA, tari unde noile Platforme de Marketing si Promovare High-Tech au fost deja utilizate, au evidentiat un feedback pozitiv din punctul de vedere al perceptiei si impactului avut asupra consumatorului.

'... Avem acces la aceste noi tehnologii, ceea ce ne permite sa promovam in Romania platforme de marketing identice cu cele folosite in prezent in SUA si o parte din tarile UE.
…. Noile metode de Comunicare si Promovare, ce pot fi realizate cu ajutorul noilor platforme si care nu demult aveau o legatura stransa doar cu povestirile S.F., permit “ Agentiilor “ un nou spatiu de desfasurare in ceea ce priveste interactiunea directa si dinamica asupra consumatorului....
...“ Important pentru noi este ca Badani Company sa devina un Partener important pentru companiile de media si advertising din Romania si nu un competitor direct al acestora ”...........
a tinut sa mentioneze Dl. Dan Niculescu - Managing Director al Badani Company.

Platformele de Marketing si Promovare

Sunt suporturi ideale pentru promotie si comunicare neconventionala tip BTL, activitati de PR, Evenimente, Sponsorizari, Promotii, Lansari de produs, Sales support, Info center, etc…..

Aceste platforme pot avea in componenta unul sau mai multe din sistemele mentionate mai jos :

-Sistemele de Proiectii tip Holograma in format 3D si 2D,
-Generatoare de Imagini Holografice
-Sisteme proiectii Laser pentru suprafete circulare si globulare,
-Proiectii dinamice si interactive,
-Sisteme audio specializate,
-Suporturi pentru proiectii speciale si Laser,
-Realizare si productie film si animatie in format 3D,
-Tehnologie pentru coordonarea de evenimente simultane, utilizand Internet network sau viaSatelit,
-Know-how-ul si asistenta tehnica aferenta acestor sisteme.

Despre QubeVision

Badani Company va promova in Romania noile concepte si platforme high-tech prin intermediul ' QubeVision ' - media brand al ' Badani Company ' .
Qube Vision va comercializa sau inchiria ( dupa caz si in functie de disponibilitati) platforme high-tech sau doar elemente componente ale acestora.

Produsele si Serviciile mentionate sunt asigurate prin intermediul partenerului nostru, compania Media Zest din Marea Britanie.
Badani Company este reprezentantul Media Zest pentru Romania.

Dan NICULESCU - Managing Director
dann@qubevision.eu

Raluca DAVID - Sales& Marketing Manager
ralucad@qubevision.eu