Preturi termopane

BUCURESTI - 5 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tamplarie pvc Rehau cu feronerie GU si geam termopan 4S

PORTA & VENTANA GRUP SRL

PORTA & VENTANA GRUP SRL

PORTA & VENTANA GRUP SRL, partener autorizat al producatorului german Rehau, comercializeaza tamplarie pvc Rehau cu geam termopan 4S si feronerie GU.

 

Culorile standard pentru profilele Rehau sunt alb si imitatie de lemn (stejar, mahon, nuc, fag …) insa pot fi infoliate in peste in peste 100 nuante (ex: rosu, orange, verde …) si pot fi vopsite in toata gama de culori RAL.  Sunt disponibile atat in varianta economica cu 3 si 4 camere cat si in varianta premium cu 5 si 6 camere ajungand la un coeficient de transfer termic de 1.1 w/m2k.

Ferestrele termopane Geneo, cel mai performat produs Rehau din punct de vedere energetic, nu necesita armare cu otel, eliminand in acest fel puntile termice. Conform studiilor, la nivelul de astazi al preturilor, se poate economisi aprox. 1000 euro/an din incalzirea locuintei.

 

Feroneria GU beneficiaza de 3 ani garantie, in conditiile respectarii intructiunilor furnizate la montaj, si a fost testata, in laboratorul din Germania, pentru a rezista la minim 15.000 de cicluri deschis-inchis. Optional se pot folosi placute de inchidere tip ciuperca, care asigura un grad sporit de securitate (pana la clasa WK3) si asigura etansarea perimetrala a tamplariei tip termopan. Se pot confectiona orice tip de ferestre: glisante, batante, osciloculisante, dar si forme deosebite: trapeze, triunghiuri, ferestre cu arcada etc ..., la preturi relative scazute. Intretinerea feroneriei se face anual prin simpla ungere a mecanismelor de inchidere si strangerea suruburilor manerului.

 

Sticla, reprezinta aprox. 80% din suprafata ferestrei termopane, si de aceea i-am acordat o importanta deosebita. Se pot utilizata geamuri four season(4S), LowE, ornament, mat, duplex (antiefractie), in configuratii incepand de la 20mm pana la 46mm. Pentru un aspect elegant al locuintei toate geamurile termopane pot fi dotate cu sprossuri orizontale si verticale.

 

Ansamblul ferestrei confectionate de PORTA & VENTANA GRUP SRL, in functie de materialele utilizate, poate ajunge la un coeficient de transfer termic de 0.9 w/m2k. Pentru o oferta de preturi termopane, un consultant specializat sta la dispozitia dvs. sau puteti folosi calculatorul de pe site.

Toate ferestrele termopane sunt produse cu armatura din otel zincat confom catalogului tehnic, sunt marcate CE conform standardelor europene, si beneficiaza de min. 2 ani garantie.

 

Optional, ferestrele pot fi dotate cu accesorii suplimetare: plase insecte, rulouri exterioare sau glafuri iar, la cerere, se pot monta si copertine pentru balcoane.

 

Pentru o oferta personalizata de preturi termopane va asteptam la showroom-ul din str. Calistrat Hogas, nr. 43B, sector 3 (langă supermarket Auchan)