Quickmobile revitalizeaza comertul online

BUCURESTI - 7 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Comertul online in Romania este in stare incipienta. Romanii sunt in continuare neincrezatori in cea mai comoda metoda de shopping din lume. In acest context, QUICKMOBILE.RO vine sa sublinieze confortul oferit de cumparaturile online. Compania s-a adaptat cerintelor dumneavoastra, oferind servicii mai sigure, mai rapide, mai eficiente, care sa fie la indemana tuturor, 24 de ore din 24.

Quickmobile revitalizeaza comertul online

Comunicat de presa
07.05.2008


Quickmobile revitalizeaza comertul onlineComertul online in Romania este in stare incipienta. Romanii sunt in continuare neincrezatori in cea mai comoda metoda de shopping din lume. In acest context, QUICKMOBILE.RO vine sa sublinieze confortul oferit de cumparaturile online. Compania s-a adaptat cerintelor dumneavoastra, oferind servicii mai sigure, mai rapide, mai eficiente, care sa fie la indemana tuturor, 24 de ore din 24.

QUICKMOBILE.RO ofera clientilor posibilitatea de returnare a produselor in 10 zile de la achizitie, indiferent de motiv. De asemenea, asigura o garantie de 24 de luni pentru oricare dintre produse. Suportul clienti este activ atat online, cat si telefonic pe tot parcursul zilei, oferind asistenta pre-vanzare si post-vanzare.

Din 1 mai 2008 QUICKMOBILE.RO isi prezinta noul look al magazinului online, mai accesibil si mai apropiat de cerintele clientilor. Acestia pot alege dintr-o gama foarte variata de produse din domeniul telefoniei mobile (peste 200 de tipuri de telefoane mobile si aproximativ 2000 de accesorii pentru acestea).

Fiind importator direct al tuturor produselor comercializate, QUICKMOBILE.RO practica cele mai mici preturi de pe piata. Comenzile pot fi facute din orice parte a tarii, livrarea efectuandu-se in maxim 48 de ore, oriunde in Romania, fara a se percepe alte taxe suplimentare pentru distanta. Pentru orice comanda de peste 100 RON se asigura transportul gratuit al comenzii.Infiintata in 2005, QUICKMOBILE are ca si clienti peste 150 de magazine online si magazine de desfacere. Avand o echipa profesionista, a reusit sa isi creasca cifra de afaceri de la 1,7 milioane RON in 2005, la 11 milioane RON in 2007, pentru anul 2008 estimanduse-o cifra de 20 milioane RON. Prin serviciile sale QUICKMOBILE ofera intregul confort de care clientii au nevoie.

Despre Quickmobile.ro

Infiintata in 2005, QUICKMOBILE are ca si clienti peste 150 de magazine online si magazine de desfacere. Avand o echipa profesionista, a reusit sa isi creasca cifra de afaceri de la 1,7 milioane RON in 2005, la 11 milioane RON in 2007, pentru anul 2008 estimanduse-o cifra de 20 milioane RON. Prin serviciile sale QUICKMOBILE ofera intregul confort de care clientii au nevoie.
Habina Paul
0766240396
0262 206116
hello@quickmobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quickmobile-ro/quickmobile-revitalizeaza-comertul-online