Quotas

Definitie Quotas

In cadrul comertului international o marime alternativa a tarifelor cu ajutorul carora se limiteaza importurile. O tara poate aloca cote pentru producatorii interni, fiind valoarea maxima a marfurilor ce pot fi importate de-a lungul unei perioade bine determinate. Unele tari pot stabili cote si pentru exportul de marfuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Quotas? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Quotas.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Quotas. Definitiile termenilor despre Quotas cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Quotas, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Quotas.