Magazinul de benzi desenate Rabit Comics vă pune la dispoziție toate seriile voastre favorite !

BUCURESTI - 4 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Rabit Comics este primul magazin din Romania dedicat benzilor desenate. In termeni (mai) tehnici, magazinul ofera publicului o varietate extrem de mare a benzilor desenate aparute in SUA, independenta de numarul exemplarelor tiparite sau raritate a copertii. Magazinul se adreseaza fanilor de benzi desenate, atat celor care se afla la inceput, insa si celor care colectioneaza in mod alert si migalos. Magazinul pune la dispozitia publicului produse de pe stoc, insa aduce ceva in plus : posibilitatea fanului de a rasfoi cataloage lunare, de sute de pagini, cu produse care nu au aparut inca. Astfel, bedefilii isi pot face abonamente la seriile favorite si se vor asigura de intaietatea produselor. Sau pot comanda o figurina pe care o ravnesc din imaginile catalogului. Posibilitatile sunt nenumarate si se intampla intr-un magazin din centrul capitalei.

Promo

Promo

 ,,Rabit Comics" înseamnă pasiune şi devotament pentru benzile desenate, care, deşi vin din părţi total diferite ale Pământului, au reuşit să-şi găsească un loc sub acelaşi acoperiş. Vă invităm să cunoaşteţi sau să aprofundaţi o lume cu rădăcini puternice, o lume ce se afla acum în plină înflorire. Chit că doriţi să începeţi o colecţie nouă sau să vă completaţi una veche, Rabit Comics reprezintă magazinul perfect pentru dumneavoastră.  

Jimmy

Ce este acest Rabit Comics ?

Rabit Comics este, in cateva cuvinte, primul magazin din Romania dedicat benzilor desenate. Magazinul ofera publicului o varietate extrem de mare a benzilor desenate aparute in SUA, independenta de numarul exemplarelor tiparite sau raritate a copertii. Magazinul se adreseaza fanilor de benzi desenate, atat celor care se afla la inceput, insa si celor care colectioneaza in mod alert si migalos. Magazinul pune la dispozitia publicului produse de pe stoc, insa aduce ceva in plus : posibilitatea fanului de a rasfoi cataloage lunare, de sute de pagini, cu produse care nu au aparut inca. Astfel, bedefilii isi pot face abonamente la seriile favorite ( Batman, Amazing Spider-Man, Deathstroke etc) si se vor asigura de intaietatea produselor. Sau pot comanda o figurina pe care o ravnesc din imaginile catalogului. Posibilitatile sunt nenumarate si se intampla intr-un magazin din centrul capitalei.

Asa ca anul 2014 aduce o dubla bucurie : aniversarea a doi ani de activitate si deschiderea primului magazin Rabit Comics, magazin situat pe Bd. Nicolae Balcescu 35, Sector 1, Bucuresti.

O idee care a dus la umplerea unui gol aparent destul de mare. Caci reactiile au fost extrem de imbucuratoare si terminate mereu cu exclamatii, ca si cum o mare piatra a fost luata de pe inima comunitatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rabit-comics/magazinul-de-benzi-desenate-rabit-comics-va-pune-la-dispozi-ie-toate-seriile-voastre-favorite