Rack jobber

Definitie Rack jobber

Concesionar (gestionar al unui spatiu comercial concedat). Intermediar comercial, angrosist care isi desfasoara activitatea in regim de consignatie (acesta detine dreptul de proprietate asupra marfii si pretinde detailistilor sa plateasca doar bunurile pe care au reusit sa le vanda). Ofera servicii de livrare, aranjare pe rafturi, finantare, evidenta stocurilor (inventariere) si se ocupa doar in mica masura de promovare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rack jobber? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rack jobber.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rack jobber. Definitiile termenilor despre Rack jobber cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rack jobber, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rack jobber.