Mos Craciun este blogger

BUCURESTI - 3 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mos Craciun are blog http://blogulmosului.jocurilemele.ro. El le vorbeste zilnic copiilor din Romania.

Mos Craciun este blogger

Pentru ca la Bucuresti a fost instalat cel mai mare Brad din Europa, Mos Craciun a ajuns in capitala Romaniei, unde va incerca sa-i cunoasca pe copii. Timp de aproape o luna de zile, toti copiii pot urmari aventurile lui Mos Craciun la Bucuresti pe: http://blogulmosului.jocurilemele.ro. Si cum Mosul e cel care face daruri multe, a facut deja unul: cei mici, care nu pot citi despre aventurile Mosului, pot sa asculte aceste aventuri in format audio.

Urmariti aventurile lui Mos Craciun si ajutati-l ori de cate ori are nevoie.

Mos Craciun a ajuns deja la Bucuresti

Dragii Mosului, pentru ca anul trecut am primit foarte multe scrisori de la voi, m-am gandit sa vin in luna decembrie in Romania, la Bucuresti. O sa incerc sa va cunosc si sa vorbesc cu voi. Si ca sa nu asteptati prea mult raspuns la scrisorile voastre, am deschis un blog pe care puteti sa cititi si asa ascultati despre aventurile Mosului la Bucuresti : http://blogulmosului.jocurilemele.ro. Va astept acolo zilnic, pana in noaptea de Craciun, sa-mi scrieti si sa ma ascultati, pentru ca unii dintre voi sunt prea mici si inca nu au invatat literele. Pentru toti voi fii acolo in fiecare zi si asa cum eu stiu tot ce faceti voi in timpul anului, asa veti afla si voi ce face Mos Craciun cat timp sta la Bucuresti.

Despre Raco Technologies SRL

Mosul este ajutat de echipa Raco Technologies care a realizat www.news2y.com, www.epoze.com si www.jocurilemele.ro. Jocurilemele.ro te ajuta sa retraiesti povestile copilariei tale alaturi de copilul tau. Este un loc unde orice este posibil si unde violenta este complet necunoscuta.
Costin DUMITRESCU
moscraciun@jocurilemele.ro
moscraciun@jocurilemele.ro