Chitila Open Tennis 2018

BUCURESTI - 27 august 2018

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie, Sport, Logistica/Transport

Live site

Rădăcini este sponsorul principal al Chitila Open Tennis 2018

Chitila Open Tennis 2018 by Radacini

Chitila Open Tennis 2018 by Radacini

Clubul Sportiv Chitila, în parteneriat cu Primăria Chitila și Fundația PRO Chitila și în colaborare cu Federația Română de Tenis, organizează, în perioada 25 august – 02 septembrie, cea de-a III-a ediție a Chitila Open Tennis, turneu internațional de tenis din cadrul Circuitului Pro al Federației Internaționale de Tenis masculin (ITF Men’s Pro Circuit Tournament).

 

Pe tabloul competițional s-au înscris 64 de jucători din România, SUA, Canada, Japonia, Rusia, Italia, Franța și Spania. În cadrul acestui eveniment, Rădăcini este sponsorul principal.


Rădăcini Grup continuă strategia sa de a se implica activ în proiecte cu impact în comunitatea în care activează. Pe lângă cele două proiecte deja cunoscute, „ Rădăcini pentru Studenți” și „Burse pentru elevii din mediul rural”, Rădăcini a fost implicat și în alte proiecte sportive, educaționale sau caritabile.

Despre Radacini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini are peste 27 de ani de activitate dedicată clienților săi.

Rădăcini Grup continuă sa fie unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei auto, cu o cota de 3% din piața auto din România, reprezentând în portofoliul său șapte mărci auto. Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi și Ploiești.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar (proiectul Aviației Tower) și al formării profesionale în domeniul auto, prin Grupul de Formare Profesionala (GFP) Master.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro