Fundația Rădăcini Grup lansează a treia ediție a programului „Burse de Studiu pentru Elevi”

BUCURESTI - 8 februarie 2018

Comunicat tip General in Auto, Educatie / Cultura, ONG, Social, CSR

Live site

• Burse de studiu de la Fundatia Radacini Grup pentru incurajarea educației copiilor defavorizați de la sate, pentru anul scolar 2018-2019
• 12 burse de studiu fiecare în valoare de 4500 lei/an scolar pentru elevii din clasele a VIII-a
• 22 de elevi bursieri înscriși în program în primele doua ediții
• Programul include 10 județe: Argeș, Constanta, Călărași, Buzău, Brăila, Galați, Ialomița, Giurgiu, Prahova și Tulcea.

Burse pentru elevi - Fundatia Radacini Grup

Burse pentru elevi - Fundatia Radacini Grup

Fundația Rădăcini anunță începerea celei de-a treia ediții a programului de burse de studiu pentru elevi. Programul se adresează elevilor de la sate cu potențial academic ridicat și cu posibilități financiare limitate, care doresc să urmeze cursurile la zi ale unui liceu de top din orașe, începând cu anul școlar 2018-2019.

 

Anul acesta, Fundația Rădăcini Grup oferă încă 12 burse de studiu pentru elevii din zece județe din România. În posesia burselor pot intra elevi din clasele a VIII-a care frecventează cursurile unei școli generale din satele județelor enumerate mai sus, elevi care demonstrează abilități academice remarcabile, conduită etică exemplară, implicare voluntară și rezultate la concursurile școlare, dar care întâmpină greutăți în susținerea materiala în vederea înscrierii la un liceu de top din marile orașe.

 

Bursele oferite de Fundația Rădăcini pot acoperi cheltuielile generate de cazarea elevilor pe parcursul celor patru ani de studiu, costurile cu întreținerea materială, rechizite, haine, încălțăminte. Programul de burse are ca obiectiv încurajarea elevilor de la sate cu un evident potențial academic, în scopul obținerii unei diplome de bacalaureat într-unul din liceele de top ale României și lansarea către mediul universitar. Valoarea unei burse de studiu este de 4500 lei/an școlar.

 

Bursele vor fi prelungite anual în condițiile în care beneficiarul dovedește în continuare rezultate deosebite la învățătura și un comportament exemplar, în concordanță cu cerințele impuse de liceul pe care îl frecventează. În program sunt înscriși în acest moment 22 de elevi din primele doua ediții. Îmbucurător este că toti elevii deja acceptați în program au continuat studiile cu rezultate foarte bune în licee de prestigiu.

 

Elevii interesați de bursele oferite de Fundația Rădăcini sunt invitați să trimită un mesaj de interes la fundatiaradacinigrup@radacini.ro. Dosarul complet al înscrierii în program va trebui depus pâna la data de 15 mai 2018, la următoarea adresă : FUNDATIA RADACINI GRUP, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 246, Clădirea Master, sector 6 , București.

 

Mai multe detalii pe http://www.radacini.ro/noutati/aplica-acum-pentru-bursa-ta-de-studiu/ sau la email fundatiaradacinigrup@radacini.ro.

 


Despre Fundația Rădăcini Grup

  

Fundația Rădăcini Grup a fost înființată cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea comunității și din credința că orice companie trebuie să demonstreze spirit civic și implicare față de cei din comunitatea în care activează. Misiunea urmărită este aceea de a sprijini categoriile sociale care au nevoie de ajutorul celor din jur, indiferent de necesitățile acestora – educaționale, materiale, de sănătate.

  

Fundația Rădăcini Grup a sprijinit proiecte ample ale unor organizații precum SOS Satele Copiilor, Asociația M.A.M.E., Asociația Pro Vita, Hospice Casa Speranței, etc., dar a mai sprijinit și anumite cazuri particulare prin acordarea de burse de studiu pentru copiii cu rezultate excepționale la învățătura, sau pentru diverse cazuri care au necesitat un aport material compensatoriu – tratamente medicale sau intervenții chirurgicale de urgență. În plus, este deja de notorietate programul Rădăcini pentru Studenți, un program de experiența în muncă pentru tinerii pasionați de industria auto.


Despre Radacini Grup

Despre Rădăcini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini are peste 27 de ani de activitate dedicată clienților săi.
Ȋn prezent, Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto, cu o cota de peste 3% din piata auto din România, deţinând în portofoliul său mărci auto consacrate precum Opel, Volkswagen, Mazda, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac (service), Chevrolet (service), Audi (service). Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi, Ploiești și Pitești.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar și al formării profesionale în domeniul auto, prin Grupul de Formare Profesională (GFP) Master.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro