Programul Rabla 2015 a început la Rădăcini

BUCURESTI - 29 aprilie 2015

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Oferte speciale de vânzări prin Rabla începând de la 6.217 Euro fără TVA
Tichet în valoare de 6.500 lei și ecobonusuri pana la 2.500 lei la achiziții prin Rădăcini
Grupul Rădăcini are un portofoliu de 7 marci disponibile prin programul Rabla 2015
Rețeaua Rădăcini este disponibila în 6 orașe mari din țară

Programul Rabla 2015 la Radacini

Programul Rabla 2015 la Radacini

Rădăcini a demarat programul Rabla 2015 pentru autovehicule. Pentru o mașină mai veche de opt ani predată la centrele de casare în cadrul programului, vei primi un tichet și vei beneficia la Rădăcini de o reducere în valoare de 6.500 lei. În funcție de mașina aleasa din portofoliul Rădăcini mai poți beneficia și de ecobonusuri de pana la 2.500 de lei.

 

Rădăcini Grup vine cu un portofoliu de șapte mărci disponibile prin Programul Rabla 2015 oferind astfel posibilități de alegere multiple pentru clienții săi potențiali: Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Honda și Peugeot.

 

Ofertele speciale de vânzări de la Rădăcini prin programul Rabla pornesc de la 6.217 Euro fără TVA, iar consultanții de vânzări vă vor ghida în procesul achiziției prin acest program. Prin intermediul partenerilor săi, Rădăcini vine și cu o oferta de produse financiare flexibile pentru finanțarea achiziției. Stocul disponibil și divers de la Rădăcini oferă de asemenea avantajul unei livrări rapide către clienții interesați de o achiziție prin programul Rabla 2015.

 

Rețeaua de vânzări Rădăcini Grup este disponibila în 6 orașe mari din țară: București (5 locații de vânzări), Brașov, Brăila, Constanta, Galați și Ploiești. Acestea sunt centre integrate autorizate care oferă servicii vânzare și post-vânzare la cele mai noi standarde ale producătorilor.

 

Pentru mai multe detalii privind ofertele Rabla 2015 vizitați www.rabla.ro și www.radacini.ro

Despre Radacini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini este unul dintre principalii distribuitori de autoturisme din România, cu un volum de peste 64000 de autovehicule vândute.

Ȋn prezent, Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, cu o cotă de piaţă de 3.49% în total piaţă auto, deţinând în portofoliul său mărci auto consacrate precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi și Ploiești.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar și al formării profesionale în domeniul auto.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro