Rădăcini pentru studenţi

BUCURESTI - 19 mai 2015

Comunicat tip General in Auto, Educatie / Cultura, Cursuri

A doua ediție a proiectului de experiență în muncă pentru studenți
Activități reale împreună cu profesioniști în meserii de profil
Se acordă burse și recomandări

Radacini pentru studenti 2015

Radacini pentru studenti 2015

Proiectul “Rădăcini pentru studenți aflat la a doua ediție, este dedicat tinerilor pasionați de industria auto. Studenții stagiari, vor avea ocazia sa intre în contact cu profesioniștiîn domeniu șipunăîn aplicare cunoștințele teoretice acumulate în cadrul universităților. Programul are ca scop pregătireașisusținerea profesională a tinerilor șiîncurajarea lor spre alegerea unei viitoare cariere în domeniul auto.

Proiectul se adreseazăstudențilorpasionați de mașini, utilaje și alte vehicule rutiere, înscriși la facultăți de autovehicule rutiere și mecanică – anii de studiu III și IV. Cursanții admiși în program vor beneficia de:

- tutore/mentor pentru activitatea aleasă;

- activități specifice poziției oferite într-un sistem organizațional real (consilier vânzări auto, recepționer service, consilier vânzări piese, specialist diagnosticare mecanică sau electrică);

- scrisoare de recomandare care să ateste experiența în muncă din partea societății;

- dezvoltare profesională prin însușirea ultimelor noutățiîn domeniul auto;

- acordarea de burse.

Prin acest proiect organizat de FundațiaRădăcini Grup în colaborare cu firmele Arian Motors, Rădăcini Motors, Darius Motors, Irmex S.A. șiRădăcini Equipment, studenții vor beneficia de îndrumarea permanenta a specialiștilor din cadrul diverselor departamente Rădăcini Grup pe toată perioada stagiului. Proiectul se desfășoarăîn showroom-urile șilocațiile service din toate orașele unde Rădăcini are reprezentanțe: București, Brașov, Brăila, Constanța, GalațișiPloiești.

 

Programul din 2015 se desfășoară în doua sesiuni. Înscrierile se pot face online prin completarea formularului de pe site-ul www.radacini.ro până la data de 12 iunie pentru sesiunea 1 – 31 iulie și până la data de 13 iulie pentru sesiunea 1 -31 august.

 

Fundația Rădăcini Grup a fost înființată cu scopul de a contribui activ la dezvoltarea comunității și din credința că orice companie trebuie să demonstreze spirit civic și implicare față de cei din comunitatea în care activează. Misiunea urmărită este aceea de a sprijini categoriile sociale care au nevoie de ajutorul celor din jur, indiferent de necesitățile acestora – educaționale, materiale, de sănătate.

Până în prezent, Fundația Rădăcini Grup a sprijinit proiecte ample ale unor organizații precum SOS Satele Copiilor, Asociația M.A.M.E., Asociația Pro Vita, Hospice Casa Speranței, etc., dar a mai sprijinit și anumite cazuri particulare prin acordarea de burse de studiu pentru copiii cu rezultate excepționale la învățătura, sau pentru diverse cazuri care au necesitat un aport material compensatoriu – tratamente medicale sau intervenții chirurgicale de urgență.

Despre Radacini Grup

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini este unul dintre principalii distribuitori de autoturisme din România, cu un volum de peste 64.000 de autovehicule vândute.

Ȋn prezent, Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, cu o cotă de piaţă de 3.49% în total piaţă auto, deţinând în portofoliul său mărci auto consacrate precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Rădăcini Grup deţine centre auto integrate în București, Brașov, Constanţa, Brăila, Galaţi și Ploiești.

Grupul Rădăcini este prezent și pe piaţa echipamentelor de construcţii, fiind unic importator în România al stivuitoarelor Doosan, dar activează și în domeniul imobiliar și al formării profesionale în domeniul auto.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro