Concurenta nr 2 de la Vedeta Tzac-Pac vrea sa prezinte stiri sportive la Antena 1

BUCURESTI - 2 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

A doua concurenta la Vedeta Tzac-Pac de la Radio 21 si-a dat azi testul de popularitate, in Dimineata deMenta, cu Morar si Buzdugan. Blonda de la ASE are 22 de ani si, desi s-a nascut in Bucuresti, a trait in Moldova. Ceea ce a calificat-o, automat, ca “de-a lui Buzdugan”. Ca de la moldovean la moldoveanca.
Frumusica, isteata si plina de personalitate, Blonda de la ASE s-a inscris in concurs pentru ca vrea sa devina prezentatoare TV. De stiri sportive. Si daca locul Adelinei Elisei tot a ramas liber, o televiziune din trustul Intact ii suna foarte bine Blondei de la Radio 21.

Asa ca Morar si Buzdugan i-au dat timp 20 de minute sa scrie un scurt grupaj de stiri sportive si sa il si prezinte. Operatiune cu care Blonda de la ASE s-a decsurcat de minune, desi era chiar prima ei experienta de acest gen. Are Blonda sanse sa devina ea Vedeta Tzac-Pac? Ascultatorii au un cuvant greu de spus, pe www.tzacpac.ro.

Maine e randul lui Eminescu. Un baiat de 21 de ani din Galati, care se autodescrie ca fiind anti-talent total: desi l-au dat parintii la dansuri si la patinaj, nu s-a lipit nimic de el. Tot el recunoaste ca este dominat de mama lui, de care ii este, ca si tatalui sau, foarte frica. Eminescu vine la Dimineata deMenta si trece prin testul de foc al dementilor Buzdugan si Morar.

Iar luni, pe 7 aprilie, vom afla impreuna cine se va transforma in super star, in doar 14 zile. Vedeta Tzac-Pac continua, la Radio 21.

Despre Radio 21 Romania

Vedeta Tzac-Pac este cel de-al doilea radio reality show creat si promovat de Radio 21, dupa Nunta pe NeVe. Ce inseamna Vedeta Tzac-Pac? Inseamna ca Radio 21 va transforma o persoana total necunoscuta in super vedeta, in doar 14 zile. Totul live, totul autentic, este un experiment de viata 100% real. Amanunte in fiecare zi pe tzacpac.ro.
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile.
laura.chivu@radio21.ro