Fabrica deMenta a dat drumul la productie, la Radio 21

BUCURESTI - 12 septembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Direct de la producator, cu certificat de calitate aprobat de Radio 21 ! Da, da, de aici se procura dementza. Primul si cel mai mare producator de dimineti trasnite, idei demente, campanii duse cu pluta si energie pozitiva cat cuprinde – Radio 21 adica – lanseaza o noua linie de productie. Fabrica deMenta, cu Orlando si Popescu, este noul matinal al celui mai ascultat post de radio din Bucuresti.

Fabrica deMenta a dat drumul la productie, la Radio 21

Fabrica deMenta inseamna locul unde se produc diminetile cu chef de viata, cu rasete in hohote, cu mistouri, cu ascultatori care se implica in emisiune, cu comentarii, cu mondenitati, cu multe multe premii si campanii, cu altfel de stiri... Dimineti din alea de le tii minte.

Cine sunt Orlando si Popescu? Pai ei sunt unul maistru si altul sef de sectie la Fabrica. Pe Popescu il stiti de-o viata. E Razvan Popescu, la fel de rotunjor (desi a dat jos 30 de kilograme), simpatic, nebun, inspirat si experimentat in ale radioului, precum il cunoasteti de atatia ani. Iar Orlando este unul dintre ascultatorii de Radio 21. Care a avut atata curaj incat sa trimita la radio niste mostre de voce si sa convinga ca merita sansa vietii lui. N-a facut radio niciodata, i-a luat un pic de timp sa treaca de tracul microfonului si este un butoi de talent ce astepta doar sa i se dea cep.

“Orlando este cel mai bun realizator de voci pe care l-am auzit vreodata, si in plus mai e si foarte informat cu ce se intampla si foarte spontan. Iar despre mine, ca se va mai spun, ca ma ascultati la radio de vreo 10 ani, am fost si femeie la un moment dat, sunt deja celebru, ce mai!”, declara Razvan Popescu, in debut de nou rol jucat la Radio 21, acela de trezitor cu noaptea in cap.

Pe langa Orlando si Popescu, in Fabrica deMenta mai surubaresc Blaj si Bubanu, doi baieti minunati recrutati de la un post de radio din provincie si care au ca sarcina de serviciu realizarea de niste pastile si stiri carora li se va duce buhul.

In Fabrica deMenta se organizeaza zilnic si Jocurile Olimpice, proba de sunat viteza, la care cine suna cel mai repede atunci cand se aude un anumit semnal sonor, castiga atatea sute de ron cat arata minutarul ceasului in momentul ala. Angajatii mai au obiceiul sa joace cu ascultatorii si Nu te panica, frate!, un joculet de 10 secunde, cu miza de 100 de euro, zilnic. In Fabrica functioneaza si sistemul propriu de informare a angajatilor cu Nestiri, produse cu talent si inspiratie de times.ro. Mai exista si Biroul de reclamatii pentru abaterile din trafic, Departamentul Recomandari de Weekend, domnisoara Broasca Dilie, in functie de assistant manager si Pacaliciul de Serviciu. Precum si linia directa cu populatia, 072DeMenta, prin care toti cei care se trezesc dimineata cu Fabrica DeMenta in urechi sunt bineveniti sa puna osul la treaba si sa devina zi de zi parte din show.

“Fabrica deMenta este un concept in sine, nu doar o emisiune. Ne axam pe ceea ce va iesi de pe banda – umor, efervescenta, dimineti senzationale, in care sa ajunga sa iti para bine ca e traficul aglomerat si ca stai mai mult la volan, pentru ca asa reusesti sa asculti cat mai mult din emisiune. Si am cautat special oameni talentati si necunoscuti inca, oameni cu potential. Orlando, Blaj si Bubanu sunt niste adevarate revelatii pentru mine, iar Razvan este omul cu experienta care va tine emisiunea legata. Iar pe parcurs vom mai veni cu niste surprize. Bine ati venit in Fabrica deMenta!”, a declarat Alexandru Macavei, director executiv Radio 21.

Fabrica deMenta se asculta la Radio 21, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 06:30 la 10:00. Cu Orlando si Popescu si cu partile cele mai vesele si mai creative aflate in toti ascultatorii de Radio 21!

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile
laura.chivu@radio21.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radio-21-romania/fabrica-dementa-a-dat-drumul-la-productie-la-radio-21