In Fabrica DeMenta de la Radio 21 se sparg farfurii in strada, mai ceva decat grecii

BUCURESTI - 27 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Aşa cum au obişnuit, Orlando, Escu şi Popescu verifică periodic gradul de demenţă al ascultătorilor. Joi, cei trei amfitrioni de dimineaţă de la Radio 21, au provocat-o pe Teodora din Ilfov să arate tuturor că are spiritul tânăr. Băieţii din « Fabrica DeMentă » au pus-o să aleagă 10 dintre cele mai dragi farfurii ale ei, să iasă în stradă şi să le spargă de asfalt, una câte una, strigând în gura mare : “Sunt DEMENTĂ!”.

Teodora s-a conformat şi a spart farfuriile mai ceva decât grecii, în mijlocul străzii unde locuieşte în Corbeanca.
Orlando, Escu şi Popescu au râs cu gura până la urechi de felul în care ea şi-a descătuşat demenţa în văzut tuturor şi au consolat-o zicându-i să nu-i pară rău, pentru că a spart ghinionul. Pentru că a bifat testul de demenţă, Teodora a fost răsplătită pentru curajul ei cu două seturi de farfurii ca să-şi reîntregească vesela şi un parfum dement.
“Că tot este campanie electorală, Teodora ar putea profita chemând candidaţii să strângă cioburile în locul ei”, a sugerat Orlando.
După cursa cu oala prin bloc, aruncatul cu bani pe stradă, telefonul aruncat în WC şi spartul farfuriilor în mijlocul drumului, oare ce demenţe mai pregătesc Orlando, Escu şi Popescu în “Fabrica DeMentă”?
Înregistrarea audio şi fotografia din momentul în care Teodora spărgea farfurii în mijlocul străzii, zicând după fiecare boacănă: “Sunt DEMENTĂ”, se găsesc pe site-ul www.radio21.ro

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro
Raluca Puiu
PR Radio 21, Europa FM, Vibe FM
0733.33.22.00
raluca.puiu@europafm.ro