Inscrierile pentru Trio Balamuc sunt in toi la Radio 21

BUCURESTI - 20 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

După ce a realizat cu succes primul radio reality-show din România, Nuntă pe NeVe, Radio 21 a lansat pe 16 ianuarie Trio Balamuc, un nou experiment dement la care eşti şi tu chemat să iei parte.

Orlando, Escu şi Popescu din “Fabrica DeMentă” caută un cuplu de îndrăgostiţi care să stea în acelaşi pat non-stop, timp de o saptămână, împreună cu o persoană dintr-o relaţie anterioară a unuia dintre ei.

Ai un partener stabil şi un fost partener şi vrei să afli dacă se suportă? Vrei să vezi cum ar reacţiona partenerul tău în pat cu tine şi fosta iubire? Vrei să-l provoci pe fostul tău şi jumătatea lui actuală? Intră pe www.triobalamuc.ro şi completează formularul de înscriere.
Ai şansa să devii celebru, să testezi sentimentele persoanelor dragi şi, în plus, să plecaţi toţi trei din show cu buzunarele mai pline. Pentru această grea încercare, Radio 21 pune la bătaie un premiu de 15.000 de euro pentru trio-ul amoros care va reuşi să supravieţuiască în patul ce va fi instalat pentru o saptămână întreagă în Baneasa Shopping City. Desigur că avem grijă să fiţi curaţi şi mâncaţi, dar în această săptămână veţi juca după reguli stricte şi veţi respecta un program fix pus la cale de specialiştii în demenţe de la Radio 21.

Stai cu urechile ciulite ca să fii la curent cu tot ce se întamplă în cel mai nou radio reality show, marca Radio21. Trio Balamuc- un show care testează limitele iubirii, geloziei şi răbdării.

Despre Radio 21 Romania

www.radio21.ro
Raluca Puiu
PR Radio 21, Europa FM, Vibe FM
0733.33.22.00

raluca.puiu@europafm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radio-21-romania/inscrierile-pentru-trio-balamuc-sunt-in-toi-la-radio-21