Radio 21 te cheama la Liberty Parade pe 6 august!

BUCURESTI - 26 iulie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Liberty Parade. Anul 5. Editia a 6 a. Pregateste-te. Sa intri intr-un nou Liberty Parade.
Elibereaza-te. Danseaza. Bucura-te. Simte. Iubeste. Traieste. Priveste in jurul tau.

Radio 21 te cheama la Liberty Parade pe 6 august!

Cel mai mare eveniment dance din Romania cheama toti iubitorii muzicii electronice la o noua noapte luuuuunga! Lumina. Sunet. Muzica. Traieste spiritul Liberty Parade.
Pe 6 agust, pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn, evenimentul devenit prea mare pentru plaja mica din Vama Veche este gata sa isi surprinda fanii cu o noua locatie, un nou sistem de sunet, o noua scena – uriasa!, un nou traseu al caravanei.

Se intampla o data pe an. In fiecare an. La mare, de data aceasta pe imensa plaja libera dintre Venus si Saturn, un loc necucerit inca de civilizatie si strajuit de o parte de mare si de cealalta de lacuri.

Radio 21 si Publicis aduc din nou nume importante din muzica electronica romaneasca pe scena Liberty Parade Arena: DJ Raresh, Suie Paparude, Raoul Russu, Optick, Allen, Horace Dan D., Rosario Internullo, Pagal, Dew Blue, Dan Ene si Jay Bliss.
Invitatii speciali ai Liberty Parade sunt Filterheadz, doi DJ belgieni care vin pentru prima data in Romania.

Camioanele Iveco Stralis vor pleca anul acesta la ora 18:00 din Olimp si vor ajunge in jurul orei 21:00 pe Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Spectacolul la scena va incepe la ora 20:00 si va dura neintrerupt pana la 6 dimineata.

Despre Radio 21 Romania

Simte fericirea. Iubeste. Miroase marea. Atinge. Priveste. Liberty Parade 2005. 6 august. Liberty Parade Arena. Intre Venus si Saturn.
Laura Chivu
laura.chivu@radio21.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radio-21-romania/radio-21-te-cheama-la-liberty-parade-pe-6-august