Stanjenel – DJ la Radio 21 si calaret la Baneasa

BUCURESTI - 9 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Viata de vedeta tzac-pac a lui Stanjenel, eroul de la Radio 21, devine mai interesanta si mai palpitanta in fiecare zi. Si ceea ce e si mai frumos este ca el nu stie dinainte ce urmeaza sa i se intample. Pentru ca Buzdugan, Morar si echipa Radio 21 au grija ca tot programul sa ii fie servit ca o surpriza.

Azi, de exemplu, Stanjenel a aflat ca peste numai 10 minute urmeaza sa intre singur pe post, in direct, la Radio 21, si sa faca tot programul de la 10:00 la 13:00 in locul lui Razvan Popescu. “Pai ce sa le zic eu oamenilor, ca ramaneti fara ascultatori!”, s-a panicat Stanjenel. “Fii exact asa cum esti tu si o sa fie bine”, l-au sfatuit dementii. Ce a iesit, o sa ascultati pe www.tzacpac.ro. Cum si-a inceput programul? “Buna ziua, sunt Stanjenel, si asa cum au zis baietii mai devreme, o sa fac 3 ore de emisiune in direct. Sincer, habar n-am ce sa va spun, nu va cunosc si... sper sa ma descurc”.

Dupa emisiunea de la radio, Stanjenel va lua calea hipodromului Baneasa. Unde, la fel ca doamnele familiei prezindentiale, va simti pe pielea lui ce inseamna un cal putere. Stanjenel are program de calarie, in acelasi loc unde Maria Basescu il alearga saptamanal pe Hotu.

Dupa calarie, Stanjenel va pleca din nou cu Ciprian Sipos la cumparaturi in Plaza, pentru inca un rand de haine trendy, care sa ii completeze garderoba cea noua. Asta in timp ce prajitura Stanjenel este deja data in productie la Cofetaria Tosca, dupa gustul si indicatiile speciale ale Vedetei Tzac Pac.

Joi si vineri sunt alte si alte surprize pregatite pentru Stanjenel, dar n-am voie sa va spun decat ca duminica, la ora 18:00, Stanjenel are rezervata doar pentru el toata sala VIP de la Movieplex Plaza Romania, unde va vedea ce film vrea el, impreuna cu o gasca de ascultatori care se inscriu pe lista la Radio 21. Bine o fi sa fii vedeta!

Totul e la vedere pe www.tzacpac.ro!

Despre Radio 21 Romania

Vedeta Tzac-Pac este cel de-al doilea radio reality show creat si promovat de Radio 21, dupa Nunta pe NeVe. Ce inseamna Vedeta Tzac-Pac? Inseamna ca Radio 21 va transforma o persoana total necunoscuta in super vedeta, in doar 14 zile. Totul live, totul autentic, este un experiment de viata 100% real. Amanunte in fiecare zi pe tzacpac.ro.
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile
laura.chivu@radio21.ro