Surpriza de proportii: Stanjenel a plecat, pe neasteptate, la Barcelona!

BUCURESTI - 12 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Stanjenel, vedeta tzac-pac de la Radio 21, a primit sambata dimineata cel mai frumos cadou pe care si l-ar fi putut imagina: primul zbor cu avionul, prima iesire din tara, prima intalnire, fata in fata, cu opera celui mai impresionant architect al lumii: Gaudi, chiar in orasul care respira a Gaudi la fiecare pas, Barcelona.

Buzdugan, Morar si echipa Radio 21 au copt-o cu atentie: i-au spus lui Stanjenel ca sambata la 6 dimineata trebuie sa fie treaz si pregatit, pentru ca soferul va veni sa il ia de la Marriott si sa il duca la locatia unde se filmeaza noul videoclip al lui Marius Moga. Asta pentru ca Micul Mozart l-a placut atat de mult pe Stanjenel, incat il vrea in clip. Dupa o noapte petrecuta in Bamboo pana la 3 dimineata, Stanjenel s-a trezit dupa 1 ora si jumatate de somn mai mult mort decat viu.

Echipa l-a gasit cu cate o ceasca de cafea in fiecare mana, cu ochii lipiti si neintelegand nimic din ce i se intampla. “Hai, esti gata? Hai, ca plecam, ne asteapta oamenii aia, grabeste-te!”.

Bombanind si adormit, Stanjenel si-a strans bagajele si s-a urcat in MINI Clubman, impreuna cu soferul, fotograful si cameramanul care il insotesc peste tot. Si a vazut ca masina... ia drumul aeroportului Otopeni. Nici macar cand MINI-ul a oprit la poarta pentru plecari internationale, Stanjenel nu a crezut ce i se intampla.

“Faceti misto de mine? Ce cautam la aeroport?”
“Plecam la Barcelona”, i-a raspuns fotograful Silviu Pavel, cel care il insoteste pe Stanjenel in calatoria de 1 zi si jumatate in orasul minunilor lui Gaudi. Il asteapta pe Stanjenel Parcul Guel, Sagrada Familia si La Pedrera, Rambla si cafenelele barceloneze, intr-o iesire total neasteptata din tara.

Stanjenel a fost... mut. La propriu. Ne-am despartit de el la check-in, sfatuindu-l sa doarma in avion si sa realizeze ce i se intampla abia cand ajunge acolo. Luni, la Dimineata deMenta, Stanjenel va povesti in direct ce a simtit, cum a fost si ce inseamna pentru un student la arhitectura opera lui Gaudi.

Iar fotografiile le veti vedea pe www.tzacpac.ro.

Despre Radio 21 Romania

Vedeta Tzac-Pac este cel de-al doilea radio reality show creat si promovat de Radio 21, dupa Nunta pe NeVe. Ce inseamna Vedeta Tzac-Pac? Inseamna ca Radio 21 va transforma o persoana total necunoscuta in super vedeta, in doar 14 zile. Totul live, totul autentic, este un experiment de viata 100% real. Amanunte in fiecare zi pe tzacpac.ro.
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile.
laura.chivu@radio21.ro