Ultimele ore de vedeta ale lui Stanjenel, la Radio 21

BUCURESTI - 21 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

...si au trecut 14 zile, ca una singura. Iar Stanjenel, vedeta tzac-pac de la Radio 21, a incheiat experienta care este posibil sa ii schimbe cursul vietii. 14 zile pline, cu intalniri cu persoane publice, emisiuni TV, aparitii in reviste si ziare, autografe date pe strada, lansare de colectie de tricouri de designer, vernisaj al expozitiei de desene, prezentari de moda, crearea unei prajituri care ii poarta numele, vizita la Centrul de Plasament, week-end la Barcelona, cazare la Marriott, sedinta foto profesionista cu Vali Barbulescu, masina la scara, sofer, bodyguard, echipa de filmare si fotograf – tot ceea ce o vedeta adevarata traieste in viata ei.

Stanjenel, galateanul de 21 de ani, student la arhitectura, a venit la Dimineata deMenta la Morar si Buzdugan, in cea de-a cincisprezecea zi, mort de oboseala. Un pic trist. Tacut si controlat. Retras si usor inchis in el. El da vina pe programul foarte aglomerat al celor 14 zile si pe week-endul in care a fost si la Galati, la Festivalul Scumbiei, in calitate de prezentator (unde mii de oameni i-au scandat numele, minute in sir, ca unui adevarat Super Star), si recunoaste ca ii e greu sa se desparta de echipa care l-a insotit peste tot in cele doua saptamani de celebritate. Si... cui nu i-ar fi greu?

Intrebat de Mihai si de Daniel care sunt lucrurile care i-au placut cel mai mult, Stanjenel a facut un top 3: pe locul trei, lansarea colectiei de tricouri Stanjenel by Irina Marinescu. Pe locul 2, vizita la Centrul de Plasament Orhideea, unde a dus cadou Prajitura Stanjenel. Iar pe locul 1, calatoria-surpriza la Barcelona.

“Nu m-am atasat de nimic din lucrurile primite. Dau inapoi cu inima usoara hainele, telefonul, masina, tot. Mi-e greu insa sa ma despart de echipa de la radio si de echipa de filmare, de Silviu fotograful si de bodyguardul meu Sticiu. Am petrecut impreuna 14 zile senzationale si asta e principalul meu castig: mi-am facut niste super prieteni”, povesteste, trist, Stanjenel - vedeta tzac-pac.

“Noi l-am iubit pe Stanjenel, fost Eminescu, din primul moment. Ne-a dat gata cu naturaletea, sinceritatea, volubilitatea lui, cu umorul lui. Acum, dupa 14 zile, Stanjenel a devenit controlat si mai putin volubil. El zice ca e de la oboseala. Noi speram ca nu i sa urcat celebritatea la cap”, glumesc Morar si Buzdugan.

Si tot asa l-a iubit toata lumea: ascultatorii, fanii, fanele, echipa de la radio, toti cei pe care i-a intalnit, de la Moga la Irina Marinescu si Alexandru Ciucu, de la cofetari la oameni de pe strada si care au spus, de parca s-ar fi vorbit, acelasi lucru: “E super natural omul si de un bun simt cum rar mai gasesti. Plus ca mori de ras cu el!”.

Pe hol, la Radio 21, Stanjenel s-a schimbat in vechile lui haine si a exclamat de bucurie: “Wow, in sfarsit parul meu de pe picioare se relaxeaza in blugii mei originali! Iar acum ma duc la facultate, ca ma asteapta multe multe cursuri de recuperat!” Si ultima supriza? Stanjenel a avut voie sa isi aleaga un singur lucru din tot ce a avut in aceste doua saptamani, iar Stanjenel a ales costumul facut de Alexandru Ciucu.

Si gata si cu Vedeta Tzac-Pac de la Radio 21. Vom mai auzi de Silviu Valentin Balmus, fost Stanjenel, din Galati? Depinde doar de el. Ii uram ca parintii, prietena lui, prietenii, colegii si Facultatea de Arhitectura sa il primeasca acasa cu bratele deschise si cu mandrie! Au motive.

Despre Radio 21 Romania

Vedeta Tzac-Pac este cel de-al doilea radio reality show creat si promovat de Radio 21, dupa Nunta pe NeVe. Ce inseamna Vedeta Tzac-Pac? Inseamna ca Radio 21 va transforma o persoana total necunoscuta in super vedeta, in doar 14 zile. Totul live, totul autentic, este un experiment de viata 100% real. Amanunte in fiecare zi pe tzacpac.ro.
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile.
laura.chivu@radio21.ro