Florian Pittis ne canta iar…

BUCURESTI - 30 septembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Radio Romania si Casa de Productie Roton au onoarea de a va invita joi, 2 octombrie, ora 16.00, la evenimentul de lansare a albumului, „Sunt tanar, Doamna...”, care va omagia figura regretatului Florian Pittis.

Albumul este o editie speciala care cuprinde cele mai indragite melodii si cele mai cunoscute poezii interpretate de marele artist. Pe aceeasi compilatie se vor regasi gandurile unor buni prieteni de-ai Motului: Mircea Florian, Ovidiu Lipan Tandarica, Stefan Banica etc., precum si fotografii ale indragitului actor.

Evenimentul – proiectul de suflet al lui Florian Pittis – va avea loc la Centrul de Presa al Radio Romania, str. General Berthelot 62-64, sector 1, ora 16.00, in prezenta unor personalitati marcante, a prietenilor apropiati si a colegilor de la Radio Net.

Lansarea va avea loc cu 2 zile inainte de ziua lui Florian Pittis care, pe 4 octombrie, ar fi implinit 65 de ani. La acest album – realizat cu sprijinul Andei Pittis si al prietenilor – au colaborat colegii de la Radio 3Net si Radio Romania şi echipa Casei de Productie Roton.


Evenimentul va fi transmis audio si video, in direct, pe www.radio3net.ro.

Despre Radio România

Radio România
Serviciul Comunicare
str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucuresti
tel:021.303.1431
comunicareinterna@srr.ro