TVA (Taxa pe Viol Adăugat) - Protest al echipei 'Radio3Net - Florian Pittiş'

BUCURESTI - 8 august 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe Ziarul de blog Stiri ale altora si ganduri ale mele (http://ziarul.blogspot.com/2007/08/florian-pitis.html) a apărut o măgărie, postată de random4web, care începe cu cuvintele “Va salut, Ma numesc Florian Pitis” şi continuă la fel de agramat (Pittiş se scrie cu doi t), inept, melodramatic, foarte departe de litera şi de spiritul bunului nostru coleg şi prieten Moţu.

Ştim foarte bine că Internetul suportă orice, despre oricine, oricum, aşa că până aici problema n-ar fi foarte gravă, încă o aiureală pusă pe net ce mai contează... (preşedintele Clubului Român de Presă, Cristian Tudor Popescu, a anunţat oficial că publicaţia Gândul a hotărât cenzurarea mesajelor de pe forumul ziarului, din motive asemănătoare).
Culmile penibilului şi mizeriei (folosim eufemisme, aşa ne-a învăţat Moţu) apar de abia atunci când cineva - este vorba despre publicaţia Azi din 7 august 2007, ziua înmormântării! - ia măgăria de mai sus, o editează (Pitis devine Pittiş, Mon Jarden devine Mon Jardin, numărul punctelor de suspensie se standardizează la trei cu pauză, scoate dedicaţia de la final, etc.) şi o dă la gazetă.
Mai mult, infamia poartă la sfârşit două precizări, de fapt două afirmaţii fără acoperire (iarăşi eufemisme pe care ni le asumăm) şi cităm: “Mesaj postat de Florian Pittiş pe site-ul Radio3Net.ro, la 1 august 2007”.
Îi invităm pe anonimii necrofagi excitaţi de la Azi să producă public dovada că Florian Pittiş, nu altcineva, a postat acest mesaj şi unde se află sau s-a aflat el pe site-ul www.radio3net.ro.
Solicităm un drept la replică standard (urgent, în acelaşi loc, cu aceleaşi caracteristici tipografice).

Dacă acest lucru nu se va produce, ne rezervăm dreptul să adresăm tuturor celor care vor repeta sau multiplica măgăria susmenţionată tradiţionalul îndemn strămoşesc Înapoi în smârcuri!

'Radio 3Net - Florian Pittis'

Despre Radio România

\'Radio3Net-Florian Pittis\' - Un Radio complet! Un Radio în culori!
Str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucureşti,
PO Box 111
Telefon: (+4) 021 319 05 53
Fax: (+4) 021 319 05 20