Romantic EXCLUSIVE – noua “rubrica vedeta” de la Romantic FM

BUCURESTI - 26 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Romantic FM, liderul posturilor de radio de nisa din Romania, aduce ascultatorilor sai prima surpriza de primavara din acest an. Romantic EXCLUSIVE este o rubrica noua ce poate fi ascultata pe 101,9 FM in Bucuresti si pe cele 19 frecvente locale si va contine cantece care nu mai sunt difuzate de catre nici un alt post de radio din tara.

De 15 ani, Romantiv FM si-a obisnuit ascultatorii cu muzica buna, ceea ce a adus radioului o pozitie puternica in piata si un public cu un profil de invidiat. Incepand din 25 februarie, Romantic FM a decis sa isi delecteze ascultatorii cu melodii difuzate in exclusivitate in Romania, adunate in rubrica Romantic EXCLUSIVE. Noua rubrica va fi difuzata pentru inceput cel putin o data pe ora si contine piese care nu intra in playlistul altor posturi de radio romanesti.
Rodica Minculescu, redactor-sef: “Nu vom iesi din stilul Romantic FM cu aceasta rubrica, desi unele dintre aceste cantece sunt noi si, prin urmare, mai putin cunoscute publicului din Romania. Avem convingerea ca aceasta colectie va fi pe gustul ascultatorilor nostri, care vor aprecia elementul de noutate adus in piata radio autohtona. Incercam sa amplificam in randul publicului interesul pentru «descoperirile muzicale» pe care le facem. Romantic EXCLUSIVE este doar una dintre noutatile pe care le pregatim in acest an publicului nostru.”
Romantic FM, singurul post de radio «premium exclusive» din Romania, si-a completat playlistul in ultima vreme cu multa muzica noua, iar reactia ascultatorilor pe forumul statiei a fost promta si peste asteptari. De altfel, postul de radio s-a remarcat printr-o politica de continut cu cel mai mare numar de melodii active pe sezon: peste 2.000 (comparativ cu 200-300, cat ruleaza in medie alte posturi). Aceasta abordare originala a adus Romanticului prima pozitie intre radiourile de nisa (locul 6 in clasamentul general) si un public cu un profil exclusivist: 72,1% dintre ascultatori au educatie medie si superioara, 69% sunt persoane active, 60% au varste intre 20 si 49 de ani, in timp ce procentul celor cu statut social ridicat este cel mai mare din Romania – 36%.

Despre Radio Romantic FM

Informatii aditionale:
Radio Romantic FM poate fi ascultat in Bucuresti pe frecventa 101,9 FM. Reteaua nationala cuprinde 19 frecvente locale: 99,1 MHz - Arad – statie afiliata, 90,5 MHz - Busteni, 87,8 MHz - Cluj, 107,5 MHz - Constanta, 88,9 MHz - Delta (Mahmudia), 100,6 MHz - Eforie Nord, 93,9 MHz - Oradea, 105,7 MHz - Ploiesti, 90,9 MHz - Slobozia, 97,3 MHz - Tg. Jiu, 95,9 MHz - Craiova, 97,2 MHz - Brasov, 98,0 MHz - Tg. Mures, 88,3 MHz - Pitesti, 95,0 MHz - Timisoara, 95,1 MHz - Medgidia, 98,5 MHz - Baia Mare, 96,9 MHz - Sibiu, 92,5 MHz – Buzau.
Din aceasta primavara, Romantic FM va mai putea fi ascultat si pe cateva frecvente locale noi: Negresti, Putna si Topolog (statie de mare putere).
Marius Tudosiei
Director Marketing
0741221123
marius.tudosiei@romanticfm.ro