Romantic FM creste in fm-ul bucurestean

BUCURESTI - 8 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Romantic FM, unul dintre cele mai longevive radiouri din media, inregistreaza o noua crestere a numarului de ascultatori. Potrivit celui mai recent Studiu de Audienta Radio*, Romantic FM este preferat zilnic de un 105.800 bucuresteni, cu o cota de piata de 5.1.

Romantic FM creste in fm-ul bucurestean

Singurul post de radio premium exclusive din fm, generator al starii de bine, Romantic FM isi consolideaza astfel pozitia printr-un continutul muzical unic, diversificat pe genuri, stiluri si ani, bine reprezentat de piese difuzate doar pe frecventa 101.9MHz.

 

 

* În perioada 28 aprilie – 17 august 2014 a fost realizat valul de vara al Studiului de Audienţă Radio de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi  GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL.

Despre Radio Romantic FM

Brand unic pe piata interna, Romantic FM este una dintre optiunile importante in FM-ul bucurestean, unde si-a consolidat pozitia ca principal generator al muzicii de calitate, destinate unui public premium, fidelizand ascultatorii cu exclusivitatile muzicale oferite, calitatea programelor si prezenta unora dintre cele mai elegante si apreciate voci din FM.
La 20 de ani de ' muzica, nu zgomot', Romantic FM este unul dintre cele mai longevive radiouri de la noi. Sursa de stare de bine, Romantic FM  difuzeaza cea mai exclusivistă selecţie de cantece, abordare ce-i confera personalitatea, unicitatea, il diferentiaza  în piaţa media şi cel mai important, pastreaza publicul, pe frecventa 101.9FM si pe www. romanticfm.ro.