Romantic FM, în emisie de 26 de ani!

BUCURESTI - 3 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

4 ianuarie 1994 marchează prima emisie Romantic FM, cel care a devenit cel mai longeviv radio comercial românesc! Un post de radio care scrie istorie mai departe, situându-se constant în topul preferinţelor ascultătorilor din România.

De peste două decenii şi jumătate, Romantic FM este un etalon în piaţa radio, care influenţează formatele muzicale şi generează trenduri în FM-ul românesc.

Mereu actual şi mereu tânăr, Romantic FM este ales pentru conţinutul original, divers, bine reprezentat de piese care se aud doar aici. Rămâne fidel formatului său unic în România, difuzând cea mai exclusivistă şi rafinată selecţie de cântece, fapt care aduce radioului o poziţie consolidată în piaţă şi un public cu un profil de invidiat.

Cu starea de bine şi cu “Muzică, nu zgomot ” vă puteţi întâlni pe frecvenţele 101.9 în Bucureşti, 98.6 în Iaşi, 98 în Bacău sau pe www.romanticfm.ro.

Despre Radio Romantic FM

Informatii aditionale:Romantic FM poate fi ascultat in Bucuresti pe frecventa 101,9 FM, in Iasi pe 98.6 FM.si in Bacau pe 98 FM.