Radio Vocea Evangheliei Brasov


Descrierea companiei Radio Vocea Evangheliei Brasov

TEXTL DECLARAŢIEI OFICIALE A BISERICII ADVENTISTE DE ZIUA A ŞAPTEA

În numele tuturor participanţilor la cea de-a 58-a sesiune a Conferinţei Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din St Louis, dorim să ne exprimăm şocul şi oroarea faţă de actele teroriste, brutalitatea şi extremismul văzut astăzi în Londra. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt îndreptate spre cei îndureraţi.
Trăim într-o lume din ce în ce mai periculoasă şi mai instabilă. Sunt oameni care în mod eronat văd violenţa ca un mod de promovare a cauzelor proprii susţinându-le cu valoare de absolut şi considerând ca fiind justificate crimele făcute în acest scop.

Adventiştii de Ziua a Şaptea sunt oameni ai păcii şi ai compasiunii. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al păcii. Condamnăm violenţa ca soluţie pentru rezolvarea conflictelor. Bisericile din sudul Angliei sunt deschise pentru rugăciune iar Centrul Adventist din apropierea uneia dintre zonele afectate din centrul Londrei este deschis pentru îngrijiri acordate celor din zonă. Biserica este de asemenea în legătură cu spitalele din zonă oferind sprijinul său oriunde este nevoie.

Din păcate trăim într-o lume unde aceste atrocităţi continuă să se întâmple. Este un semn al timpului pe care îl trăim însă chiar şi în mijlocul durerilor îi mulţumim lui Dumnezeu pentru speranţa pe care El o dă tuturor credincioşilor. Privim înainte spre o vreme în care păcatul, moartea şi suferinţa nu mai există, spre vremea revenirii lui Iisus Hristos.

Comunicate Radio Vocea Evangheliei Brasov :

Vezi toate comunicatele companiei Radio Vocea Evangheliei Brasov.