O noua televiziune – inca o ocazie de a transmite solia din cer

BUCURESTI - 16 noiembrie 2005

Comunicat tip General in ONG

Marti, 8 noiembrie 2005, Consiliul National al Audiovizualului a acordat licenta pentru difuzarea de programe de televiziune prin satelit de catre televiziunea Speranta TV.

Licenta este valabila 9 ani cu posibilitatea prelungirii si va fi administrata de catre SC Dinamic Audio Serv SRL, a Bisericii Adventiste. “Se intrevede o perspectiva luminoasa a lucrarii prin media, o lucrarea pe care Dumnezeu a proiectat-o pentru timpul sfarsitului”, a declarat pastorul Nelu Burcea, Directorul General al Centrului Media Adventist.

Intr-adevar, asa cum declara pastorul Teodor Hutanu, presedintele Bisericii Adventiste din Romania, “aceasta licenta este inca o dovada ca Dumnezeu raspunde la rugaciuni”. In acelasi timp, “acest raspuns pe care Dumnezeu ni l-a dat la rugaciunile noastre este si un mesaj cu privire la responsabilitatea pe care El o pune asupra noastra. Iata de ce”, a declarat pastorul Hutanu, “trebuie sa ne intoarcem tot la rugaciune pentru ca aceasta lucrare trebuie sa ramana lucrarea Lui si nu a oamenilor”.

Despre Radio Vocea Sperantei

Radio Vocea Sperantei
021-2114938
Mihaela Rusu
rvs@rvs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/radio-vocea-sperantei/o-noua-televiziune-inca-o-ocazie-de-a-transmite-solia-din-cer