Apart Homes oferă cazare în București

BUCURESTI - 19 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism, Imobiliare

Live site

• Apart Homes și-a mărit numărul de locuințe valabile pentru închiriere pe scurtă durată în București, punând recent la dispoziție în jur de 40 de apartamente

• Compania a lansat un nou site, ce oferă un serviciu mai ușor de folosit si o gamă largă de opțiuni

Apart Homes oferă cazare în București

Apart Homes oferă acum o varietate de apartamente valabile pentru inchiriere pe scurtă durată, acordând cazare în locații centrale, cum ar fi Dorobanți, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Unirii și Primăverii.  Prețurile diferă în funcție de mărimea și situarea apartamentelor, acestea variând de la 40€ pană la 154€ pe noapte.

Serviciile oferite sunt incluse în preț, astfel clienții beneficiază de asistență tehnică 24/7, servicii menajere de 2 ori pe săptămână, check in și check out disponibil 24/7 și minibar gratuit. De asemenea, clienții au opțiunea de a fi conduși de la aeroport pană la cazare (dacă perioada închirierii depășește 4 nopți), de a primi un tur al Bucureștiului și servicii personale la cerere (pentru închirieri ce depășesc 7 nopți).

 

Despre Apart Homes

Apart Homes este una dintre cele mai cunoscute companii de inchiriere pe termen scurt din București, având 15 ani de experiență in acest domeniu. Fondată in anul 1999, compania oferă acomodare pentru variate ambasade si branduri bine cunoscute, cum ar fi KPMG, JICA, Ernst & Young, Samsung, Toyota, Colgate-Palmolive, ING Barings, World Bank, Ambasada Austriei, Ambasada Gemaniei, Ambasada Statelor Unite, Ambasada Marii Britanii ș.a.m.d.