OFERTA UNICA IN PITESTI – Gama completa de Telefoane mobile, Tablete si Accesorii GSM Originale

Pitesti - 5 iunie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Magazinul GSM cu servicii Cosmote de pe aleea pietonala din centrul orasului Pitesti, siuat in strada Doamna Balasa numarul 13, a fost reamenajat pe parcursul lunii mai si redeschis publicului, fiind preluat de compania Allis Electronics.

OFERTA UNICA IN PITESTI – Gama completa de Telefoane mobile, Tablete si Accesorii GSM Originale
 Recomandam folosirea accesoriilor originale pentru dispozitivele mobile cu scopul de a prelungi viata acestora si de a le utiliza in siguranta. 

alliselectronics.ro

Intr-o noua prezentare profesionala, colorata si placuta, magazinul este singurul din judetul Arges care prezinta clientilor cele mai noi modele de telefoane mobile si tablete Apple, Samsung, Nokia, SonyEricsson, LG, BlackBerry, HTC si Motorola. De luni pana sambata, clientii pot gasi aici sute de modele aparute anul acesta pe piata telefoniei mobile, la preturi competitive.

Magazinul Allis Electronics din centrul Pitestiului este dotat si cu un stand de prezentare Samsung, unde pot fi testate de doritori cele mai noi creatii ale companiei coreene.

Pentru toate telefoanele mobile si tabletele puse in vanzare, Allis Electronics ofera si gama completa de accesorii originale: huse, carcase, acumulatori, incarcatoare auto, incarcatoare de retea, casti cu fir sau fara fir, suporturi auto, carduri de memorie, folii de protectie pentru ecran, produse de Apple, BlackBerry, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung si SonyEricsson.

Allis Electronics recomanda folosirea accesoriilor originale pentru dispozitivele mobile cu scopul de a prelungi viata acestora si de a le utiliza in siguranta. Magazinul Allis Electronics ofera toate aceste accesorii GSM la preturi de importator, comparabile cu preturile pentru accesorii neoriginale din alte magazine de profil.

Oferta din magazin poate fi consultata si pe magazinul online www.alliselectronics.ro, unde specialistii Allis Electronics acorda si consultanta in timp real.

 

ALLIS ELECTRONICS a fost infiintata in anul 1999, la putin timp dupa intrarea pe piata romaneasca a marilor operatorilor de telefonie mobila.

Excelenta serviciilor oferite si dezvoltarea continua au fost de la inceput scopurile  principale. Performand pe o piata in continua schimbare, Allis Electronics a reusit sa se mentina in top si sa extinda cele doua departamente principale ale companiei:

- import si distributie de telefoane mobile si accesorii GSM originale

- service GSM

In urma cu 11 ani, Allis Electronics introdus pe piata conceptul de “service profesional GSM”, si azi preluat de unele centre de reparatii, pentru ca echipa sa a fost de la inceput formata din tineri profesionisti, ingineri electronisti si tehnicieni specializati in comunicatii mobile si prin satelit, precum si din specialisti in vanzari si comunicare.