Pentru o finisare profesionala a documentelor, Officedirect.ro are solutia!

BUCURESTI - 18 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C

Live site

V-ati saturat de vechile metode de a obtine o perforatie de calitate a documentelor? Sau de rotunjire a colturilor ecusoanelor, colilor sau cartilor de vizita?

Pentru o finisare profesionala a documentelor, Officedirect.ro are solutia!
 Office Direct va propune o gama completa de produse de papetarie si birotica necesare desfasurarii activitatii intr-un birou modern: sisteme de afisare, instrumente de scris, tehnica de birou, produse din hartie, articole de organizare si arhivare, consumabile imprimante, accesorii IT etc. 

Stefan Octavian

Din ianuarie, magazinul de papetarie online Office Direct si-a extins din nou oferta de produse, de data aceasta cu cele din categoria tehnica de birou - diverse echipamente pentru finisarea documentelor. Astfel, puteti opta pentru echipamente precum: perforatoare pentru ecusoane, aparate de rotunjit colturi, aparate ce realizeaza diferite tipuri de perforatii, aparate pentru finisare calendare sau multiperforatoare.

Aparatele pentru rotunjit colturi permit rotunjirea la colturi a cartilor de vizita sau a altor materiale. Unele echipamente permit si realizarea perforului pentru ecusoane, fiind echipate cu mai multe raze de rotunjire.

Daca optati pentru un multiperforator, puteti realiza: gauri rotunde, ovale, dar, in acelasi timp, puteti rotunji si colturi. Pentru realizarea calendarelor de perete, foarte util este aparatul de finisare care realizeaza: rotunjire colturi, gaura rotunda si semirotunda. Pe site se regasesc caracteristicile tuturor acestor produse, pentru a face alegerea potrivita. Cu echipamentele pentru finisarea documentelor din magazinul officedirect.ro, obtineti cu minim efort documentele in formatul de care aveti nevoie!

Din capitolul Tehnica de birou, puteti opta pentru: ghilotine hartie, trimmere, laminatoare, distrugatoare de documente, aparate de biguit si microperforare, testere bancnote, aparate de indosariat si altele.

Multiple modalitati de plata acceptate de magazinul online: plata ramburs (la livarare), ordin de plata, transfer bancar sau plata online cu card bancar.

La Office Direct, sunteti tratat ca un partener, nu ca simplu client. Vizitati cel mai popular magazin online de birotica si papetarie din Romania, profitati de oferte personalizate si de cele mai mici preturi de pe piata in materie de articole de papetarie!

Despre Office Direct

Office Direct este cel mai popular magazin de papetarie/ birotica din Romania, preturi imbatabile, o echipa pregatita si dinamica, livrare imediata a comenzilor in Bucuresti si in tara.