Calitate maxima la costuri minime - un vis devenit realitate cu solutiile Digital Information

BUCURESTI - 3 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania DIGITAL PRINT SOLUTIONS, importator si distribuitor exclusiv al Digital Information in Europa Centrala si de Est, vine in sprijinul tipografiilor din Romania cu solutii de management al culorii pentru masinile de tipar offset.

In contextul economic actual, cuvantul de ordine este optimizarea procesului de productie si eficientizarea costurilor, astfel incat sa se obtina calitate maxima cu costuri de productie minime. Pentru a transforma acest vis in realitate, tehnicienii elvetieni au creat si produs la scara larga o gama variata de solutii dedicate masinilor de tipar offset.

“De ce sa investiti intr-o noua masina de tipar cand puteti avea facilitatile de productie si control al calitatii specifice unei masini de tipar nou-nouta pentru masinile de tipar deja existente. Este ca si cum ati face un al masinii de tipar - cu o investitie minima, amortizabila in numai 2-3 luni, obtineti performante mult mai mari atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.” afirma Marius Dinica, director general Digital Print Solutions.

Solutiile Digital Information imbunatatesc performantele de productie si calitate pentru masinile de tipar offset existente indiferent de tipul / modelul acestora. Aceste solutii pot fi utilizate pentru aproape toate masinile de tipar offset plane si rotative, mergand de la cele de generatie mai veche pana la cele de generatie recenta (exemplu Heidelberg CP2000). “Putem imbunatati performantele tuturor tipurilor de masini de tipar Heidelberg, KBA, Komori, Manroland etc. Cel mai important lucru este faptul ca rezultatele sunt vizibile dupa numai o luna de zile de la instalare, acesta fiind si motivul pentru care oferim un test demo timp de o luna de zile” adauga Marius Dinica, director general Digital Print Solutions.

Digital Print Solutions a inceput sa implementeze in Romania inca de anul trecut sistemele care au revolutionat piata de productie publicitara/tipar offset din Europa de Vest. Printre companiile ce au ales optimizarea cu ajutorul solutiilor Digital Information se numara: Infopress Group, Tipografia Megapress, Tipografia UMC, Tipografia Everest.

Despre RAINBOW MARKETING&CONSULTING SRL

Despre Digital Information
Fondata in 1990, compania elvetiana Digital Information este lider mondial in solutii de management al culorii pentru masinile de tipar offset. Cu o experienta de peste 19 ani in domeniu, solutiile Digital Information sunt apreciate in intreaga lume, numai in ultimii 2 ani avand peste 2000 de instalari.
Pentru mai multe informatii intrati pe www.digiinfo.com
Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
1. Marius Dinica – DIGITAL PRINT SOLUTIONS, e-mail: dinica@digiinfo.com
2. Magda Paslaru – RAINBOW; e-mail : magdapaslaru@rainbowidea.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rainbow-marketing-consulting/calitate-maxima-la-costuri-minime-un-vis-devenit-realitate-cu-solutiile-digital-information