DECOnventional - expozitie de arta fotografica

Locul desfasurarii: Carturesti

Organizator: Verla

DECOnventional - expozitie de arta fotografica

Timp de 3 zile, intre 18 si 20 octombrie, in mansarda librariei Carturesti, Strada Pictor Arhur Verona 13, ne bucuram de “DECO’nventional”, o insertie indrazneata in universul produselor VERLA, sub forma unei expozitii de arta.

Cu state vechi de peste 17 ani in industria design-ulului si a solutiilor inovatoare in productia publicitara, VERLA vine, de data aceasta, cu o abordare diferita fata de competitori, transformand conceptul de “micro design” intr-unul de “macro nature”, prin expunerea produselor si solutiilor de amenajare si design din paleta proprie, marca VERLA.

Expozitia, menita sa ne creeze, prin produsele si solutiile prezentate, ambientul atragator al naturii, intr-un spatiu care-ti da impresia de amploare, de real si de autentic, se adreseaza designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor si oricui doreste sa reinventeze, cu originalitate artistica, spatii indoor si outdoor, dandu-le amprenta autenticitatii si a inovatiei.

Si, pentru ca atmosfera sa fie cu adevarat prietenoasa, pe langa muzica ambientala, open cocktail, bar si fingerfood, fotograful profesionist Sebastian Enache (www.sebastianenache.com) si artistul plastic Alina Bancila (http://alinabancila.blogspot.com)  si-au adus contributia la crearea acestui spatiu, plin de culoare si de viata.

Suntem preocupati de noutati, inovare, calitate. Extindem permanent gama de aplicatii pentru toate clasele de produse din portofoliul nostru, dar dezvoltam si produsele de nisa, care pot servi unor aplicatii deosebite, iesite din tiparul printurilor pe PVC.” a declarat Dl Viorel Verzea, Director General al companiei Verla.

Mai multe detalii pe www.verla.ro

Confirmare pana la data: 19 octombrie 2011

Participare: Intrare libera