Wilkinson Sword lanseaza in Romania primul aparat de ras 3-in-1 din lume

BUCURESTI - 15 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Quattro Titanium Precision Freestyle redefineste barbieritul fiind primul aparat de ras cu tripla functie din lume: barbiereste, tunde si finiseaza in detaliu. Produsul este disponibil si in Romania prin retelele Kaufland, Metro, Real, Selgros, Carrefour, Cora, Auchan, Gima.

Wilkinson Sword lanseaza in Romania primul aparat de ras 3-in-1 din lume

Barbieritul nu a fost niciodata mai precis si mai comfortabil. Noul aparat de ras 3-in-1 raspunde tuturor exigentelor: Quattro Titanium Precision Freestyle este un aparat de ras, un aparat de tuns si un aparat de finisare cu extraprecizie.
Pana acum, barbatii erau nevoiti sa foloseasca in ingrijirea personala mai multe aparate. In prezent, nu mai este nevoie decat de un singur aparat ce reuseste performante extraordinare oferindu-le barbatilor posibilitatea de a transforma barbieritul si tunsul intr-o experienta placuta, comfortabila si de ce nu creativa. Prin calitatile sale de finisare, noul Quattro Titanium Precision Freestyle ajuta barbatii sa isi remodeleze barba, ciocul si perciunii exact asa cum isi doresc. Cele 4 lame ale aparatului de ras, invelite in titan, sunt ascutite si rezistente in timp reducand situatiile neplacute de agatare a firelor de par. Ofera precizie in raderea firelor de par de pe obraji, siguranta in raderea firelor de par de sub nas si stil in ingrijirea mustatei sau barbii.
„Foarte multi barbati isi schimba aspectul fizic al fetei in functie de stilul personal sau de starea de spirit apeland la aparatele de ras si de tuns. Noi am creat Quattro Titanium Precision Freestyle pentru a usura viata lor. Astfel cu un singur aparat - ergonomic, portabil, compact si puternic - poti obtine aspectul fizic pe care ti-l doresti.” sustine Simon Spicer, Category Development Controller la Energizer Wilkinson Sword.
Quattro Titanium Precision Freestyle este atat primul aparat de ras din lume ce are integrat si un aparat de tuns cat si primul aparat de ras din lume ce poate fi folosit uscat pe timp indelungat.
Butoanele „On” si „Off” de pe maner controleaza bateria si ofera utilizatorului controlul total asupra aparatului de tuns. Acesta poate fi curatat extrem de usor printr-o simpla trecere sub un jet de apa. Pieptenele este ajustabil oferind posibilitatea de a tunde la 4 nivele: 0.3, 2, 4 si 6 mm.
Aparatul Quattro Titanium Precision Freestyle este rezistent la apa garantand siguranta utilizarii sale chiar si sub dus.
„Viitorul alaturi de Quattro Titanium Precision Freestyle este minimalist, adaptabil, stilat, tehnologic si unic, indiferent ca ai cioc, barba sau perciuni, poti sa il folosesti pentru a obtine orice look doresti” declara Paul Mateoiu, Business Development Manager Romania pentru Energizer.
1.Barbieritul devine mult mai comfortabil si mai usor datorita lamelor Wilkinson Sword invelite in titan fiind astfel ascutite si rezistente in timp. Banda lubrifianta cu Aloe Vera, vitaminele E si PRO-B5 ofera stralucire si protejeaza impotriva iritatiilor pielii.
2.Finisarea in detaliu poate fi realizata cu ajutorul celei de-a 5 a lame aflata pe spatele capului pivotant al aparatului de ras.
3.Pentru barba si perciuni la celalalt capat al aparatului exista un aparat de tuns din otel inoxidabil ce functioneaza cu ajutorul unei baterii AAA. Acesta este prevazut cu 4 nivele de ajustare oferind astfel barbatilor posibilitatea de a-si intretine barba si perciunii la nivelul dorit.
Quattro Titanium Precision Freestyle ofera barbatilor extra-precizie, comfort, control si siguranta in momentul barbieritului. El este ideal in calatorii intrucat ocupa un spatiu extrem de mic in trusa de ingrijire personala.

Despre RAINBOW MARKETING&CONSULTING SRL

Despre WILKINSON SWORD
Wilkinson Sword este un brand inventat in 1772. Daca la inceput compania fabrica sabii, in prezent sub aceasta marca sunt produse unelte de gradina si aparate de ras. Incepand cu 2003, compania a fost achizitionata de la Pfizer de catre Energizer Holdings Inc. (ENR). In prezent, compania produce aparate de ras sub marca Wilkinson Sword in Europa si sub marca Schick in America de Nord si Australia. Aparatele de ras Wilkinson Sword sunt fabricate in Germania

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Magda Paslaru – RAINBOW | Colorful ideas; Tel : 0722 194 292, e-mail : magdapaslaru@rainbowidea.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rainbow-marketing-consulting/wilkinson-sword-lanseaza-in-romania-primul-aparat-de-ras-3-in-1-din-lume