Al 6-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 2-lea Simpozion de Imunopatologie si Al 2-lea Congres National al Asistentilor de Laborator Clinic

Sibiu - 17 septembrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

La Cercul Militar Sibiu se va deschide Al 6-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 2-lea Simpozion de Imunopatologie si Al 2-lea Congres National al Asistentilor de Laborator Clinic, manifestari insotite de expozitiile medicale CLINILAB si TEHNOmedica.

Congresul SRML 2007 este un eveniment de marca in lumea medicinei de laborator din Romania, motor al dezvoltarii domeniului si afirmarii celor mai buni specialisti. Congresul este organizat de Societatea Romana de Medicina de Laborator, avand co-organizatori: Societatea Romana de Genetica Medicala, Societatea Romana de Medicina Transfuzionala. Evenimentul se desfasoara sub egida IFCC - International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, FESCC - Forum of the European Societies of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, BCLF - Balkan Clinical Laboratory Federation, WASPALM - World Association of Societies of Pathology & Laboratory Medicine si AMR - Asociatia Medicala Romana.

Tema din acest an a Congresului este “Markeri biologici in patologia generala. Asigurarea calitatii in medicina de laborator”.
La eveniment au confirmat participarea 17 conferentiari starini, specialisti de renume in domeniu.

Sunt asteptate sa participe aproximativ 450 de cadre medicale din domeniul medicinei de laborator (medici specialisti, rezidenti, biologi, chimisti, biochimisti sau asistenti medicali).

Inregistrarea la Congres se poate efectua online accesand web-site-ul oficial http://srmlcongres2007.ralcom.ro

Premiul “Prof. Dr. Constantin Voiculescu”, in valoare de 1000 EUR va fi acordat de SRML si in acest an celei mai bune lucrari prezentate la Congres.

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Managementul SRML 2007 este asigurat de compania Ralcom Exhibitions specializata in organizarea de congrese si expozitii, asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice aferente acestui tip de evenimente.

Ralcom Exhibitions SRL
Biroul Congrese & Expozitii
Str. Raspantiilor 20 A
020548 Bucuresti - Sector 2

Tel.: + 40.21.210.65.40; 211.30.60
Fax: + 40.21.212.27.02; 211.15.41
http://www.ralcom.ro/
srml2007@ralcom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralcom-exhibitions-srl/al-6-lea-congres-national-de-medicina-de-laborator-al-2-lea-simpozion-de-imunopatologie-si-al-2-lea-congres-national-al-asistentilor-de-laborator-clinic