Conferinte la expozitia tehnica PECAR 2008

BUCURESTI - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Industrie

Cea de-a patra ediţie a expoziţiei tehnice PECAR 2008, organizate de Ralcom Exhibitions, se va desfãşura în perioada 11-14 martie 2008, la Palatul Parlamentului, Bucureşti, reunind firme de prestigiu din ţarã şi din strãinãtate.

CONFERINŢE
În acest an, expoziţia va gãzdui douã conferinţe care vor supune dezbaterii subiecte de actualitate din domeniile energiei şi al protecţiei mediului: “Performanţa centralelor electrice” şi “Noi tendinţe în industria energeticã”.
Cele douã conferinţe se adreseazã managerilor şi specialiştilor din toate unitãţile de producere şi transport al energiei electrice, precum şi producãtorilor şi furnizorilor de echipamente şi servicii de profil. Participarea se va face doar pe bazã de invitaţie.

“PERFORMANŢA CENTRALELOR ELECTRICE”
Conferinţa “Performanţa centralelor electrice” va fi organizatã de Ralcom Exhibitions şi Comitetulul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) în data de 12 martie 2008, între orele 10.00-13.00. Manifestarea se aflã la a treia ediţie, conferinţele organizate în 2005 şi 2007 bucurându-se de un real succes şi de o participare internã şi internaţionalã de prestigiu.

“NOI TENDINŢE ÎN INDUSTRIA ENERGETICÔ
Conferinţa “Noi tendinţe în industria energeticã” va fi organizatã de Ralcom Exhibitions, revista “Energia” şi Mondo Forum în data de 13 martie 2008, între orele 10.00-13.00. În cadrul conferinţei se vor aborda noile provocãri şi tendinţe întâlnite în industria energeticã româneascã, în contextul diversificãrii surselor de materii prime, al evoluţiei tehnologiilor de producţie, în concordanţã cu respectarea cerinţelor pieţei europene şi a normelor de protecţia mediului.

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Compania Ralcom Exhibitions este specializata in organizarea de congrese si expozitii, asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice aferente acestui tip de evenimente.

Persoane de contact:
Mihaela RADUCAN - 0722.329.184; mihaela.raducan@ralcom.ro
Maria ONEA -0722.646.806; maria.onea@ralcom.ro
pecar@ralcom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralcom-exhibitions-srl/conferinte-la-expozitia-tehnica-pecar-2008