101figurine.ro implineste 3 ani

Targoviste - 27 martie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Internet

Live site

www. 101jucarii .ro si www. 101figurine .ro multumeste in egala masura copiilor, parintilor si colectionarilor care ne viziteaza in cautarea unei figurine reprezentand personajul preferat, dar si celor care ne urmaresc pe pagina noastra de Facebook, pe blog sau pe canalul propriu de YouTube.

101jucarii.ro si 101figurine.ro

101jucarii.ro si 101figurine.ro

 www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro - magazine pentru colectionari mai mici si mai ...mari! 

www.101figurine.ro

Traim un moment de certa bucurie! Acesta este motivul pentru care vom sari peste o introducere – mai mult sau mai putin inspirata – si vom incerca sa aruncam direct o scurta privire retrospectiva asupra a ceea ce inseamna www.101figurine.ro.

Motivele acestei „nasteri” si a desprinderii noului magazin online din „radacina” www.101jucarii.ro (care a iesit deja din varsta fragedei copilarii si a intrat in cel de-al noualea  an de activitate) le-am prezentat la momentul potrivit. Au fost intemeiate atunci si raman intemeiate si acum. Revenim doar asupra unuia dintre ele, probabil esential: figurinele – un termen general care defineste action-figures (articulate sau superarticulate), statuetele, busturile, toate acestea de marimi diverse, cu detalii specifice, cu accesorii personalizate si unele dintre ele cu elemente  suplimentare de luminozitate/audio – sunt si.... nu sunt jucarii ! Cu greu am putea include printre jucarii (toys) unele figurine din gama collectables, la care maiestria artistica a sculpturii si a detaliilor se impleteste cu o tehnologie la fel de rafinata, realizate uneori in numar limitat (doar cateva sute) si lansate pe piata mondiala cu un fast asemanator cu cel al caselor de moda care isi prezinta ultimele linii in vestimentatie, parfumuri sau bijuterii. Si cu greu ar putea fi (ex)pusi eroii genului horror alaturi de papusile Pomme-Pidou, ariciul Sonic si alte haioase personaje din desene animate si considerate toate ca fiind ....jucarii!

Astfel ca am considerat necesar si firesc sa inauguram un al doilea magazin online, un magazin care in cei 3 ani de existenta a reusit sa prezinte in cateva zeci de categorii (serii de personaje si tipuri de figurine) aproape 700 de exponate diferite realizate de zeci de firme producatoare, de la consortii gigant la mici companii cu productie artizanala si exclusivista. Cele peste 3000 de comenzi inregistrare pana la inceputul anului 2017 s-au datorat si campaniilor de promotii/reduceri si concursurilor organizate in mod regulat (singuri sau cu diversi parteneri) cat si evenimentelor ocazionale.

Desi activeaza in principal in mediul online, 101Figurine a iesit nu o data in lumea reala. Vizitam cu regularitate Nuremberg Toys Fair – cel mai mare eveniment de profil din lume – acolo unde figurinele ocupa o sectiune importanta si unde ne informam cu privire la lansarea noutatilor si a seriilor/liniilor ce reprezinta personajele iesite din lumea cartilor si a revistelor comics, a filmelor de lung metraj si a serialelor TV, a jocurilor video si a tuturor universurilor fantastice.

De asemenea, ati putut – si cu siguranta o veti mai putea face curand – sa intalniti 101Figurine  la toate editiile Comic-Con (East European Comic-Con/Ice Comic-Con) desfasurate pana acum la Bucuresti, la Nijikon, la Kidex (101jucarii) si la alte cateva evenimente de mai mica anvergura organizate in mod regulat sau ocazional.

Si am mai realizat ceva, un fapt cu care ne mandrim cel putin la fel de mult. Am reusit sa strangem, sa formam si sa extindem o reala comunitate de prieteni in jurul nostru. Cei mici, printre primii care s-au alaturat la inceputurile www.101jucarii.ro, au crescut odata cu noi si ne-au insotit si „pe figurine”. Lor li s-au alaturat colectionari de toate varstele, impatimiti ai action-figures, statuetelor si raritatilor din acest vast domeniu. Le multumim tuturor si le ramanem indatorati pentru vorbele bune, pentru observatiile facute, pentru sfaturi si pentru incurajari. Le multumim de asemenea si tuturor celor care ne-au vizitat in cautarea unei figurine, dar si celor care ne citesc – regulat sau ocazional – scurtele anunturi pe pagina noastra de Facebook, informatiile mai detaliate si postarile de pe blog sau ne urmaresc  amplele prezentari video de pe canalul propriu de YouTube.

„....avem bucuria sa anuntam lansarea noului site www.101figurine.ro, al doilea magazin online din portofoliul nostru, alaturi de www.101jucarii.ro.  Si va invitam calduros sa...indrazniti sa intrati si sa ne vizitati!” Scriam acestea in comunicatul nostru din martie 2014. Acum, nu facem decat sa reinnoim aceasta invitatie. Si sa va promitem ca nu ne vom opri aici! :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazinul online www.101figurine.ro - magazin dedicat colectionarilor de action figures & collectables!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/101figurine-ro-implineste-3-ani