2016 URARI DE BINE DE LA 101FIGURINE!

Targoviste - 21 decembrie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Sfarsit de an, moment pentru o scurta retrospectiva vazuta de www. 101figurine .ro. Apoi, va uram de nu mai putin de 2016 ori SARBATORI FERICITE! Si LA MULTI ANI 2017!

101figurine va ureaza Sarbatori Fericite!

101figurine va ureaza Sarbatori Fericite!

 101jucarii si 101figurine va ureaza Sarbatori Fericite! 

www.101figurine.ro

La ora scrierii acestor randuri, mai sunt doar 10 zile din acest an. Mai sunt doar cateva zile pana la startul sarbatorilor de iarna. Pana si drumul spre Mos Craciun – pavat cu noutati, surprize si reduceri de tot felul – de la www. 101jucarii .ro se apropie de sfarsit. Este vremea cea mai potrivita deci pentru o retrospectiva a lui 2016, an ce sta sa se sfarseasca. Pentru ca daca nu acum, atunci cand? Intre Craciun si Anul Nou, savurand vacanta si inconjurati de cadouri? No way, e mult mai bine acum.

Nu e cazul sa va plictisim cu cifre, bilanturi si amanunte. Pe acestea le pastram pentru analiza noastra interna. Nu e momentul si locul nici macar pentru o retrospectiva minutioasa. Dar tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest an – mai multi decat in 2015 – simtim ca le datoram acum, pe langa multumiri si cele 2016 urari de bine, o privire in urma la cele cateva milestones care au punctat anul ce sta sa se sfarseasca.

Targul de jucarii de la Nurnberg (Germania) – Nuremberg Toy Fair - se inscrie de ani buni in calendarul nostru iar luna ianuarie 2016 nu a facut exceptie. Importanta acestui megaeveniment pentru universul jucariilor, action-figures, collectables, accesoriilor este determinanta. Este locul unde se se stabileste calendarul celor mai importante aparitii. Este locul care strange toti producatorii cu nume sau cei ce vor sa isi faca un nume in domeniu. Este momentul care stabileste ritmul anual pentru continuarea seriilor de jucarii si figurine devenite deja faimoase si pentru lansarea unor noi linii. Este locul premierelor si al prototipurilor. Pentru toate aceste motive am participat si v-am informat. Si vom continuia sa o facem.

Iesind din amorteala iernii, un alt reper al anului 2016 a fost luna mai, devenita deja traditionala pentru prezenta noastra la East European Comic-Con (EECC) (Bucuresti), eveniment de anvergura nu doar la nivelul Europei de Est, ci pentru un areal geografic mult mai larg, avand in vedere ca la nivel european locuri notabile de desfasurare pentru Comic-Cons mai sunt doar Londra si Moscova. Si anul acesta EECC a insemnat in primul rand o incursiune in lumea comics, cosplay si.... collectables (figurine si statuete de calitate superioara, la care realizarile artistice si tehnice se impletesc si impresioneaza din plin). Astfel, branduri celebre si-au dat intalnire la Bucuresti, standul nostru – ne bucuram sa o spunem! – a fost din nou aglomerat si la inaltime, participantii au fost mai numerosi iar premiul cel mare oferit de 101Figurine (o superba statueta din seria Assassin’s Creed) a fost „in ton” cu tematica principala a evenimentului, Game of Thrones.

Asa cum ii spune si numele, Comic-Com exploreaza lumea eroilor din comics, un element veritabil al culturii occidentale, in primul rand a celei americane. La celalalt capat al planiglobului, avem Japonia. Avem lumea manga/animes. Avem Gundam-The Japanese Robots. Avem Naruto, pe care l-am adus in premiera acum cativa ani in Romania. Avem Mortal Kombat. Avem statuetele Bishoujo. Pe toti acestia si pe multi altii i-am prezentat in cadrul standului 101Figurine de la Nijikon Bucuresti, desfasurat in luna octombrie a acestui an.

Prezentele noastre in the real world sunt multiplicate de catre actiunile din mediul online, acolo unde www.101figurine.ro isi desfasoara in principal activitatea: saptamani aniversare, campanii regulate si numeroase de promotii si reduceri, concursuri tematice cu premii, relansarea – cu audienta sporita - a propriului canal Youtube, cresterea substantiala a comunitatii de pe pagina de Facebook, continuarea colaborarii cu revista @Film Geek,  unde dezbatem noile aparitii cinematografice vazute prin prisma noilor serii de action-figures si statuete ce ii reprezinta pe eroii principali si alte personaje (printre capetele de afis din 2016 numarandu-se conflictele interne din interiorul universurilor DC si Marvel - adica Batman vs. Superman si Captain America vs. Iron Man).   

Toate acestea au contribuit la un an bun pentru noi. Toate acestea – dar si multe altele – ne fac sa va adresam multumirile noastre pentru faptul ca ati venit alaturi de noi si pentru faptul ca ati ramas impreuna cu noi. Cu noi – www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro. Cu noi – 101Jucarii si 101Figurine. Noi, care va uram acum tuturor SARBATORI FERICITE! De 2016 ori! :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazinul online www.101figurine.ro - magazin dedicat colectionarilor de action figures & collectables!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/2016-urari-de-bine-de-la-101figurine