DE LA JUCARII SPRE FIGURINE. SI RETUR?

Targoviste - 11 octombrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Internet

Live site

www. 101jucarii .ro si www. 101figurine .ro se pregatesc in curand de aniversari. Povestile noastre de succes nu ar fi fost insa posibile fara comunitatea de prieteni care a crescut si s-a dezvoltat alaturi de noi si impreuna cu noi. Vizitandu-ne, va puteti si voi alatura acestei comunitati! Va asteptam!

101jucarii si 101figurine

101jucarii si 101figurine

 101jucarii si 101figurine, pentru colectionarii mici si mari 

101jucarii/101figurine

Mai sunt doar cateva luni pana cand ne pregatim de o mare aniversare: 10 ani de la infiintarea www.101jucarii.ro. De asemenea, foarte curand www.101figurine.ro va implini o cifra rotunda si frumoasa. Nu am fi putut ajunge aici de unii singuri, indiferent cat ajutor am fi avut din punct de vedere tehnic, financiar sau logistic. Am ajuns aici datorita comunitatii de prieteni pe care am conturat-o si largit-o de-a lungul timpului in jurul celor 2 magazine online. Lor, prietenilor mai mici sau mai mari, mai vechi sau mai noi – in primul rand – le dedicam aceste randuri, dar si tuturor celor care vor sa ni se alature. Si pe care ii invitam cu drag sa o faca.

Asa cum mentionam in primul nostru comunicat postat acum cativa ani buni tot aici, am plecat pe acest drum in calitate de (nu foarte) tinere mame, impartasind dragostea copiilor nostri pentru cat mai multe, cat mai atractive si cat mai diverse jucarii . Dar de la bun inceput am plecat tintind spre un proiect mai amplu, nu doar un simplu magazin de jucarii. Asa s-a nascut www.101jucarii.ro, asa am adus primele jucarii. Sursele noastre de inspiratie au fost diferite, dar sugestiile au venit in primul rand din partea copiilor. A copiilor nostri, a colegilor si prietenilor copiilor nostri, apoi a colegilor si prietenilor prietenilor lor. Astfel s-a infiripat nucleul unei mici comunitati, in care gusturile si preferintele au inceput sa fie modelate si dezbatute, stimulate de catre noi prin diverse modalitati, cum ar fi concursurile, tematice sau aniversare, desfasurate cu regularitate sau in mod spontan. Este foarte dificil de trecut in revista cele peste 40 de categorii de jucarii – toate produsele fiind originale! – pe care le expunem si le oferim in prezent, de la haioasele personaje din Desene animate (dintre care unele ne-au incantat si noua – celor de varsta medie - copilaria), pana la Ben 10 (o premiera pentru Romania la acele vremuri) sau strasnicii campioni de wrestling din WWE, unde sportul si showul se combina spre a starni pasiuni si amuzament deopotriva.

Timpul a trecut, copiii au crescut, comunitatea s-a dezvoltat. Adolescenta este varsta la care preferintele se schimba, dar se pot si definitiva si transforma in pasiuni ce tin o viata intreaga. Noutatile, tendintele, curentele, impresiile venite din diverse surse – mediul online jucand un rol din ce in ce mai important – influenteaza, oferind alternative, dar in acelasi timp si stabilitate. Jucarii? Da, dar….de alt tip. Mai speciale, mai sofisticate. Universurile Marvel si DC, Alien sau Predator, genurile SF/Fantasy, filmele si serialele TV, jocurile video si miracolele tehnologiei moderne fac trecerea de la personajele de poveste la eroii fantastici, de la jucariile de plus la figurinele articulate, de la cutiile cu jucarii la inceputurile colectiilor de action-figures…..

Astfel, dintr-o necesitate aproape fireasca, a aparut si www.101figurine.ro. Dupa confluenta categoriilor mentionate mai sus, ce se regasesc pe ambele noastre site-uri, “figurinele” si-au urmat propria cale. Pentru ca “figurinele” reprezinta cu mult mai mult decat action-figures – figurine articulate de diferite dimensiuni si cu multiple puncte de articulatie. Sunt busturi, statuete si accesorii personalizate, sunt editii rare si limitate, sunt exponate High End realizate de catre cei mai renumiti producatori din Statele Unite si Japonia, adevarati Rolls-Royce sau Lamborghini din acest domeniu. Evident, acolo unde sunt collectables (piesele de colectie), apar si colectionarii. Si nu putini dintre acestia s-au alaturat comunitatii noastre. Oameni de toate varstele, pe care i-am intalnit si cunoscut in diverse imprejurari – participarile noastre la editiile de pana acum ale East European Comic-Con fiind determinante in acest sens –ne-au ajutat si ne ajuta, impartasindu-ne - atat noua, catsi celor mai tineri, aflati la inceput de drum privind colectiile – din experienta lor. Domeniile de interes: multiple si variate, acoperind cele aproape 1000 de exponate (inclusiv cele listate la optiunile pre-comanda si la comanda). Pasiunea pentru colectii: la fel de intensa din partea fiecaruia!

Ideea acestor randuri ne-a venit de la un fapt petrecut cu putin timp in urma si care ne-a surprins mai mult decat placut. Unul dintre prietenii nostri cei mai activi, pasionat de Dragonball, Naruto si alte figurine reprezentand personaje provenite din lumea manga/anime, adusa de “invazia” pop-culturala japoneza, a comandat o mare si frumoasa jucarie de plus. “Ti-ai schimbat preferintele privind colectia? Te-ai intors de la figurine inapoi la jucarii?” l-am intrebat usor amuzata. “Nu, nu este pentru mine”, mi-a raspuns. “Este pentru fetita mea. Acum este deja destul de mare ca sa poate alege singura ce jucarie isi doreste. Si de unde isi doreste. Sunt multe magazine online de jucarii, dar doar al tau pastreaza pe Facebook o legatura atat de stransa cu prietenii!” II uram bun-venit! Si va asteptam si pe voi toti, de la cei  aflati doar in cautarea unei jucarii pana la impatimitii colectionari de figurine! :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazinul online www.101figurine.ro - magazin dedicat colectionarilor de action figures & collectables!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/de-la-jucarii-spre-figurine-si-retur